Yes! Ik wil een unieke en stoere Zwangerschapsshoot!

Kom maar op!

Jullie zijn klaar voor een avontuur dat zelfs Indiana Jones jaloers zou maken! Het is tijd om jullie nieuwe hoofdstuk met een knal vast te leggen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een epische zwangerschapsshoot?

Stel je voor: jullie beiden in volle glorie, pronkend met die babybump alsof het de nieuwste mode-accessoire is. Geen einde aan jullie jonge tijd, maar het begin van een hele nieuwe wereld vol spannende ontdekkingen en luierveranderingen.

Dus trek je meest trendy outfits aan, poets die tanden extra goed en laat die wallen nog even lekker in de kast liggen. Want binnenkort zijn jullie niet alleen een duo, maar een compleet nieuw, stralend gezinnetje.

En wees gerust, we zullen ervoor zorgen dat jullie eruitzien als supersterren op de foto’s – geen Photoshopmagie nodig om die glow van jullie gezichten vast te leggen. Samen maken we van deze shoot een onvergetelijk avontuur vol lachbuien en buikschopjes.

Dus haal diep adem, ontspan en laat je innerlijke model los. Jullie zijn klaar om de wereld te veroveren, en we zullen ervoor zorgen dat jullie nieuwe begin sprankelend wordt vastgelegd. We kunnen niet wachten om jullie te zien schitteren!

Disclaimer: geen baby’s zijn gekwetst tijdens het maken van deze website.
Alleen de lachspieren van de ouders kunnen tijdelijk overbelast raken.

Fotografie is als een tijdmachine die je terugvoert naar die bijzondere momenten van je zwangerschap. Met foto’s kun je de magie en schoonheid van je zwangere buik voor altijd vastleggen. Ze dienen als een kostbare herinnering aan die unieke periode van verwachting en groei.

Fotografie vangt niet alleen beelden, maar ook emoties en de liefde die je voelt voor je ongeboren kind. Laat fotografie je helpen om die speciale herinneringen te koesteren en te delen met anderen.

Ja, ik wil meer informatie!

Een zwangere vrouw in een prachtige jurk, omringd door weelderige bloemen, straalt moederliefde uit.

Een speels tafereel waarbij toekomstige ouders samen een paar babykleertjes vasthouden, vol vreugde en verwachting.

Een stralende aanstaande moeder in een zonovergoten park, liefdevol haar babybuik vasthoudend.

 

 

“Holy Shit!”

check! Ik ga nooit voor veilig en saai. Ik ga altijd voor “Holy Shit” en “HUH hoe dan?” Ik ga jullie niet zomaar fotograferen. Ik geef je kunstwerken die je brein omverblazen, die de essentie van wie je bent uitdragen, die jullie verhalen vertellen die verder gaan dan wat je ziet, en die volslagen vreemden laten stoppen en staren.

check! €395,00 voor een complete reportage

check! Avond- of ochtendfotoshoot met het magische licht

check! Inclusief 10 unieke bewerkte foto’s

check! Inclusief mini album

check! Reiskosten zijn inclusief tot 50 kilometer vanaf Nederweert

check! Visagie & Haar zijn optioneel

Maak snel een afspraak!

"Een stralende zwangere vrouw poseert met trots voor de camera, haar handen liefdevol op haar ronde babybuik. De achtergrond is gevuld met kleurrijke bloemen en weelderig groen, wat een vleugje betovering toevoegt aan de foto. De zachte belichting accentueert haar natuurlijke schoonheid en de sfeer ademt een gevoel van sereniteit en verwachting uit."

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie