After Wedding Shoot in Cuba – Arnout & Eefje

Vorig jaar Eefje & Arnout in het magische Den Bosch en hun wens was in die tijd om voor hun huwelijksreis naar Cuba te gaan. Helaas wat het in die periode regentijd dus kozen ze voor een weekje Portugal. Ook niet verkeerd maar toen ze de kans hadden om in januari toch naar Cuba te gaan hebben we besloten om samen te gaan.
Het leek me leuk om samen met mijn toffe collega Axel dit avontuur te beleven en gewoon lekker te fotograferen in onbekend gebied.
We kennen elkaar al een aantal jaar en hebben samen ook diverse workshops gevolgd door de jaren heen.

Het is echt ongelofelijk om in het prachtige Havana te mogen verblijven. We sliepen in een echt penthouse aan de Malecón, de bekende boulevard die Havana scheidt van de af en toe woeste zee. De kleuren, de mensen, de vibe en vergeet niet de rum. Alles aan dit land is mooi. De trip die we maakten naar Varadero was zelfs al te gek. Wat een natuur en wat een prachtige oude architectuur. De Amerikaanse invloeden uit de beruchte 50er en 60er jaren zijn er nog volop te vinden en dat maakt deze mix zo magisch.

Ik vind Cuba de ideale Honeymoon bestemming omdat er gewoon zoveel gezichten zijn. Dit keer mochten we mee voor deze “after the wedding” shoot. Een weekje rijst met kip, Cuba Libre en Piña Colada zijn een must gewoon. Gaan jullie op honeymoon? Wil je ook te gekke KICKASS foto’s?
Voor nu… Enjoy the love! Cuba, ¡Eres increíble!

Bekijk meer mooie foto's!

 

 

Bruidsfotograaf Nederland Trouwfotograaf Nederland Beste Trouwfotograaf
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie