Bruidsfotograaf Kasteel Montfoort – Laura & Brian

Op een mooie en zeer Goede Vrijdag in 2022 trouwde dit fantastisch bruidspaar. op het schitterende Kasteel Montfoort. Vlakbij ligt het hotel Montfoort waar de voorbereidingen van het bruidspaar plaatsvonden. Dit is echt een super leuk boutique hotel midden in het centrum van Montfoort en vlakbij alle feestelijkheden. De first look van de bruid en de bruidegom vond plaats in de prachtige Tuin de Hooge Waard.

De opkomst van Brian in de Commanderij was gewoon episch te noemen en als trouwfotograaf is dat helemaal te gek. Dat wil je gewoon zien en beleven! Er werden geloften uitgesproken en het was gewoon een super gezellige ceremonie. Gewoon een echt feest voor een bruidsfotograaf!

Na al het trouwgeweld verplaatste iedereen zich naar de tuin van het Kasteel waar de taart werd aangesneden en de borrel plaatsvond. Het was echt een heerlijke dag en iedereen genoot zichtbaar van de omgeving en de gezelligheid. Na het diner liepen we terug naar de Commanderij om het avondfeest af te trappen. Het was een topdag en vooral lekker om weer eens met Jan Persoon samen te mogen werken. Check de foto’s en geniet van de liefde.

Trouwlocatie: Kasteel Montfoort

2de Fotograaf: Monique Martens

Trouwfilm: Jan Persoon

Weddingplanner: Mijn Weddingplanner

DJ: Skyfly

BABS: Simone Devilee

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie