Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck

Amanda & Bram

Oh joepie! Ik begon de dag met een blauwe lucht en een stralend zonnetje. Dat deed me echt denken aan mijn eigen bruiloft in 2013 op deze fantastische locatie. Maar dit keer was het de eer aan Amanda en Bram die elkaar het ja-woord zouden gaan geven.

Ik heb vaker een leuke relatie met mijn bruidsparen maar deze is nog net wat specialer. Dat komt denk ik omdat we al twee fotoshoots hebben gehad.
Een keer in Parijs en een paar weken voor hun huwelijk op deze zelfde locatie.

Ik verheugde me op deze dag. Waarom? Nou omdat ik er zelf getrouwd ben en hier nog niet eerder een hele dag heb mogen fotograferen. Deze locatie is zo fotogeniek dat je werkelijk op elke vierkante meter mooi plaatjes kunt schieten.

De dag begon voor Amanda en Bram in de toren waar zij allebei een eigen suite hadden waar ze zich in alle rust konden aankleden. Het was een gezellige boel en beiden straalden als nooit tevoren. Wel een beetje zenuwachtig maar dat is vrij normaal. De First look was op de brug en met dit weer en zonnetje echt magisch.
Heerlijk licht en daarom is trouwen in de winter ook echt iets wat erg mooi kan zijn.

Direct daarna hebben we een korte fotoshoot gedaan om daarna te gaan trouwen. Het was echt fantastisch om te zien hoeveel deze twee mensen van elkaar houden. Met de limo vertrokken we naar de Kapel in het Zand in hartje Roermond voor de kerkdienst. Het was een prachtige dienst met de prachtige klanken van Floor.

Daarna weer lekker naar het kasteel voor het diner en daarna naar Horn. De fantastische locatie liet niets te wensen over. Speakers, lights, dansvloer en een heerlijke ambiance.

Het was een super gave dag met een leuker bruidspaar! Ik wens Amanda & Bram een fantastisch leven en nog meer geluk!

Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015 Eppel_Fotografie_Blog_5356 Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015 Eppel_Fotografie_Blog_5358 Eppel_Fotografie_Blog_5359 Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Eppel_Fotografie_Blog_5365Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Eppel_Fotografie_Blog_5368Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Bruidsfotografie Kasteel Daelenbroeck | Amanda & Bram Februari 2015Eppel_Fotografie_Blog_5370Eppel_Fotografie_Blog_5369Eppel_Fotografie_Blog_5371 Eppel_Fotografie_Blog_5372 Eppel_Fotografie_Blog_5373 Eppel_Fotografie_Blog_5374 Eppel_Fotografie_Blog_5375Eppel_Fotografie_Blog_5377Eppel_Fotografie_Blog_5379 Eppel_Fotografie_Blog_5380Eppel_Fotografie_Blog_5397Eppel_Fotografie_Blog_5382Eppel_Fotografie_Blog_5384 Eppel_Fotografie_Blog_5385Eppel_Fotografie_Blog_5378Eppel_Fotografie_Blog_5387 Eppel_Fotografie_Blog_5388 Eppel_Fotografie_Blog_5389Eppel_Fotografie_Blog_5391

Wie werkten er mee op deze fantastische dag:

Styling: Bloom Wedding
Video: Mbrace Films
Bloemen: Don Florito
Taart: Sugarlips Cakes
Entertainment muziek ceremonie: Floor Hansen
Entertainment muziek feest: You & Me
Ballonnen: Het Suikerpotje
Locaties: Kasteel DaelenbroeckKapel in ‘t ZandZaal Postkoets in Horn (L)

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!