Trouwen in Italië –  Borgo Stomennano – Mary & Darren

Toscane! Een droom voor vele bruidsparen en dit stel uit Los Angeles maakte hun droom waar. Op het prachtige “Borgo Stomennano” gaven zij elkaar het ja-woord! Ze hebben elkaar leren kennen tijdens Comic Con in San Diego en het was liefde op het eerste gezicht. Het was echt fantastisch om hier weer bij te mogen zijn.

De dag begon in de vroege ochtend, met de bruid en bruidegom die zich voorbereidden in de idyllische setting van Borgo Stomennano. De sfeer was geladen met opwinding en vreugde terwijl vrienden en familie zich verzamelden voor de ceremonie. De eerste blik tussen het paar was bijzonder ontroerend, en er vloeiden al snel tranen van geluk.

De ceremonie vond plaats in de schilderachtige tuinen van het landgoed, omringd door cipressen en met een adembenemend uitzicht over het Toscaanse landschap. De bruid zag er stralend uit in haar elegante jurk, terwijl de bruidegom niet kon stoppen met glimlachen. Hun geloften waren oprecht en vol emotie, waardoor er bij velen in het publiek geen droog oog te bekennen was.

Na de ceremonie genoten de gasten van een receptie vol Toscaanse heerlijkheden. Het diner vond plaats onder een hemel vol sterren, met lange tafels versierd met bloemen en kaarslicht. De ambiance was magisch, en de liefde tussen het paar straalde in elk detail van de viering.

De avond werd afgesloten met dans en muziek, waarbij iedereen de kans kreeg om te feesten en te genieten van de vreugdevolle gelegenheid. De dansvloer was de hele nacht vol, en het gelach en de blijdschap waren aanstekelijk.

Het was een eer om deze prachtige dag vast te mogen leggen. De foto’s die ik heb gemaakt, vertellen het verhaal van hun liefde en het sprookje dat hun huwelijksdag in Toscane was. Hier zijn mijn favorieten. Geniet van de liefde!

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie