Trouwen op “Buitenplaats Sparrendaal

Vandaag is eindelijk de langverwachte dag aangebroken waarop Gwenny en Robert, haar grote liefde, in het huwelijk treden na maanden van zorgvuldige planning. Als ervaren trouwfotograaf voel ik de opwinding, maar tegelijkertijd de spanning van de aanhoudende onzekerheid veroorzaakt door het aanhoudende Corona virus.

Gelukkig heeft Buitenplaats Sparrendaal alle noodzakelijke maatregelen genomen om een veilige omgeving te waarborgen, niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor mij als trouwfotograaf. Met deze post wil ik graag benadrukken hoe prachtig en romantisch een intieme bruiloft kan zijn, zelfs in deze onzekere tijden. De locatie denkt mee en maakt het nog steeds mogelijk om een fantastische trouwdag te beleven.

Het besluit van het bruidspaar om op dit moment geen groots feest te geven, maar hun liefde te vieren, getuigt van moed en liefde. Ze tonen aan dat zelfs tijdens de Corona pandemie een perfecte bruiloft mogelijk is. Ik ben enorm trots dat ik hun trouwfotograaf mocht zijn en de bijzondere momenten mocht vastleggen.

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie