“Trouwen aan de Côte d’Azur

Een Magisch Trouwweekend aan de Côte d’Azur:

De Betoverende Huwelijksviering van D&B op Château de Castellaras

De Côte d’Azur staat bekend om zijn betoverende landschappen, zijn glinsterende azuurblauwe wateren en zijn romantische charme die overal in de lucht hangt. Het is dan ook geen verrassing dat het prachtige koppel D&B ervoor koos om hun liefde te bezegelen op deze idyllische locatie, op het majestueuze Château de Castellaras, gelegen in de buurt van Cannes.

Vanaf het moment dat de gasten aankwamen op het kasteel, werden ze ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer. De majestueuze torens van het kasteel staken uit boven het weelderige groen van de omliggende tuinen, terwijl de geur van bloemen en de klanken van vrolijke muziek de lucht vulden.

De huwelijksceremonie zelf vond plaats in de schaduw van eeuwenoude bomen, met uitzicht op de adembenemende schoonheid van de Middellandse Zee. D&B straalden van geluk terwijl ze elkaar eeuwige trouw beloofden, omringd door hun dierbaren en de warme gloed van de zon die langzaam onderging aan de horizon. Gasten genoten van een overvloed aan culinaire lekkernijen, geïnspireerd door de mediterrane keuken, terwijl ze proostten op het geluk van het bruidspaar.

De avond werd verder opgeluisterd door muziek en dans, met het geluid van vrolijke melodieën die de lucht vulden terwijl de gasten zich overgaven aan het ritme van de nacht. Onder een fonkelende sterrenhemel vierden D&B en hun geliefden de ultieme liefde en het begin van een nieuw hoofdstuk in hun leven samen.

Terwijl het weekend tot een einde kwam en de gasten afscheid namen van het betoverende Château de Castellaras, bleven de herinneringen aan dit magische huwelijksfeest levendig in hun gedachten. Voor D&B was het een moment om voor altijd te koesteren, een herinnering aan de onvergetelijke viering van hun liefde aan de prachtige Côte d’Azur.

Controleer mijn beschikbaarheid!

 

Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer Château de Castellaras - Wedding Photographer
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie