Trouwfotograaf Dubai –  Rixos The Palm – Zachary & Shadi

Dit was echt super gaaf! Een Iraans/USA koppel dat wilde gaan trouwen in Dubai. Of ik ook nog kon komen was de vraag. Nou natuurlijk daar maak ik tijd voor! Eigenlijk is het heel vreemd wanneer je als trouwfotograaf een aanvraag krijgt van een stel dat in Schotland woont maar afkomstig is uit de USA en Iran. Zou het wel echt zijn? En ja het is gewoon echt! Voor dat we het wisten zaten we in het vliegtuig richting Dubai. We overnachten in een heerlijk hotel in het centrum van Dubai en niks kwam ons te kort.

Dit mooi bruidspaar trouwde op het speciaal aangelegde eiland The Palm bij het Rixos. Wat een gave omgeving moet ik zeggen. Zach in de ene kamer en Shadi in de andere kamer. Het was een georganiseerde chaos en daar houden we van als trouwfotograaf. De ceremonie begon een uur te laat omdat de familie van de bruid spoorloos was maar al met al was het prachtig! Heerlijke muziek, prachtige mensen en natuurlijk ontzettend lekker eten!

Wat een gave wedding was dit. Als Trouwfotograaf is dit gewoon een droom. Een gave bruiloft op het mooie resort Rixos The Palm in Dubai en de dag erna een gave shoot in Dubai stad en de woestijn. Nou genoeg gepraat, het is tijd voor wat foto’s! Enjoy the love!

Fotografie: Ralf Czogallik
Videografie: Love Unique Studios
Venue: Rixos The Palm Dubai

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie