“Laura Ponticorvo & Ryan Reiger – Villa Giulia”

Op een zonnige dag in het idyllische Italiaanse kustplaatsje Fano, werd realityster en influencer Laura Ponticorvo verbonden met haar geliefde Ryan. Het koppel koos voor de adembenemende omgeving van Villa Giulia om hun liefde te bezegelen. Met een betoverend uitzicht op de Adriatische Zee en een romantische sfeer, was het de perfecte setting voor een droomhuwelijk. Laten we eens kijken naar dit onvergetelijke evenement en de magie van de dag vastleggen.

Villa Giulia, gelegen in de buurt van Fano, is een historische villa die dateert uit de 17e eeuw. Met zijn weelderige tuinen, elegante architectuur en panoramisch uitzicht op de zee, is het een ware parel aan de kust van Italië. Laura en Ryan besloten dat dit de perfecte plek was om hun liefde te vieren en hun toekomst samen te beginnen. Met gasten die uit alle delen van de wereld waren gekomen om deze speciale dag bij te wonen, bood Villa Giulia een sprookjesachtige setting die voor altijd in hun herinneringen gegrift zal blijven.

Laura en Ryan waren vastbesloten om hun trouwdag persoonlijk en betekenisvol te maken. Ze kozen voor een intieme ceremonie, omringd door hun naaste familie en beste vrienden. De bruiloft ademde een sfeer van romantiek, met decoraties in zachte pastelkleuren en prachtige bloemstukken die de natuurlijke schoonheid van de omgeving benadrukten. Elke keuze, van de muziek tot de trouwgeloften, werd zorgvuldig overwogen om hun liefde voor elkaar te vieren en de band tussen hen te versterken.

Laura, een bekende persoonlijkheid in de entertainmentindustrie, schitterde op haar trouwdag als een ware prinses. Ze droeg een op maat gemaakte bruidsjurk die haar figuur perfect complimenteerde en haar natuurlijke schoonheid accentueerde. Haar kapsel en make-up waren eenvoudig en elegant, waardoor haar stralende glimlach en sprankelende persoonlijkheid echt tot hun recht kwamen. Ryan, de bruidegom, zag er al even knap uit in zijn stijlvolle pak, waardoor ze samen een adembenemend stel vormden.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het moment waarop Laura en Ryan elkaar het jawoord gaven. Omringd door hun geliefden en met de zachte bries van de zee op de achtergrond, uitte het paar hun liefde en belofte voor elkaar. Tranen van vreugde werden vergoten en lachsalvo’s vulden de lucht, want dit was een moment dat voor altijd in hun harten gegrift zou staan. Het feest ging daarna verder in Villa Giulia, met een avond vol heerlijk eten, muziek en dans, waarbij de gasten de liefde en het geluk van het paar vierden.

De bruiloft van Laura Ponticorvo en Ryan op Villa Giulia in Fano, Italië, was een betoverende gebeurtenis vol liefde en magie. De prachtige locatie, de romantische sfeer en de aanwezigheid van hun dierbaren maakten deze dag onvergetelijk. Laura straalde als een prinses en Ryan was de perfecte prins aan haar zijde. Het was een viering van hun liefde en een belofte voor een toekomst vol geluk en avontuur. Moge hun huwelijk worden gevuld met voortdurende liefde, vreugde en onvergetelijke momenten.

Weddingplanner: Il Matrimonio Italiano
Locatie: Relais Villa Giulia
Fotografie: Eppel Fotografie

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger Trouwen in Italie - Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie