Iulia & Sebi – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca

Een tijd geleden werd ik uitgenodigd om te spreken op een Trouwfotografie conferentie in Cluj-Napoca Roemenië. Een enorme eer als trouwfotograaf moet ik zeggen en ik ben super trots! Hoe gaaf is het om andere fotografen te mogen inspireren? De dag erna gaf ik een tweedaagse workshop aan een aantal topfotografen uit Roemenië. Dat was wel een beetje intimiderend moet ik zeggen maar ik heb het gered. De dag erna was aangebroken! Ik mocht samen met Marius & Fechete een hele gave wedding fotograferen in het Grand Hotel Italia in Cluj-Napoca. Nou ik moet je zeggen dat dit een echt feest was!

Prachtig geklede gasten in een heerlijke omgeving. Ik heb ontzettend genoten dan deze dag ondanks dat ik geen woord heb verstaan. Mijn Roemeens is een beetje “rusty” namelijk. Geniet samen met mij van de foto’s in dit blog. Enjoy the love!

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

Trouwen in Roemenie - Grand Hotel Italia Cluj-Napoca Trouwen in Roemenië - Grand Hotel Italia Cluj-Napoca Trouwen in Roemenië - Grand Hotel Italia Cluj-Napoca Trouwen in Roemenië - Grand Hotel Italia Cluj-Napoca

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie