“Waarom een Wedding Planner inhuren?

Jullie trouwdag is al druk genoeg en daarom adviseer ik als trouwfotograaf altijd om een weddingplanner in te huren. Lees hier een aantal tips & tricks om jullie op weg te helpen!

+ Ze nemen heel veel belangrijke zaken van je over.

Bruiloftsgerelateerde taken zullen zeker veel vrije tijd opslokken. Tussen je fulltime baan en sociale verplichtingen, heb je misschien al het gevoel dat je geen minuut extra over hebt. Door een weddingplanner in te huren, kun je die meer tijdrovende verantwoordelijkheden overdragen aan een echte professional. Je weddingplanner kan afspraken plannen, met leveranciers omgaan en de belangrijkste zaken van jullie dag doornemen.

+ Hulp bij budgettering en planning.

De meeste stellen hebben een strikt huwelijksbudget en een strikt tijdschema waaraan ze zich moeten houden. Jullie weddingplanner kan je helpen om het meeste uit jullie geld te halen en zal mooie prijzen kunnen regelen, waardoor je de beste deals krijgt. Bovendien houden ze je op schema, zodat je elke to-do lijst tijdig kunt afstrepen.

+ Ze hebben super veel kennis van de markt.

Een weddingplanner communiceert regelmatig met bloemisten, cateraars, dj’s, kaarten designers, haarstylisten en fotografen. Ze kunnen de beste leveranciers aanbevelen voor jullie specifieke bruiloft, wat betekent dat jullie geen uren hoeven te besteden aan het doorzoeken van de zoekresultaten van Google. Bovendien kan de weddingplanner mogelijk onderhandelen over deals die je anders niet zou krijgen, aangezien ze een doorlopende relatie hebben met de beste leveranciers.

 

+ Ze helpen de communicatie met jullie leveranciers.

Het vastleggen van een leverancier kan gepaard gaan met tal van contracten en papierwerk. Gelukkig maken deze fundamentele details deel uit van de taakomschrijving van een weddingplanner. Verwacht van hen dat ze de kleine lettertjes lezen (en begrijpen), en dat ze de communicatie met de leveranciers onderhouden en eventuele problemen oplossen.

+ Nieuwe ideeën

De meeste aanstaande bruiden scrollen uren door Pinterest en bladeren door bruidsmagazines op zoek naar nieuwe inspiratie. Maar een planner heeft talloze briljante en originele ideeën voor jullie ceremonie en receptie, waarvan vele niet online te vinden zijn. Of je nu een uniek tafelschikking wilt of andere mooie details, jullie weddingplanner zal het regelen met nieuwe ideeën.

+ Ze geven advies over lastige situaties.

Wat moet je doen nu je moeder en schoonmoeder het oneens zijn over de details van de vrijgezellenfeesten? Hoe moet je je bruidsmeisjes vragen of ze dezelfde jurken willen dragen? Wanneer moet je je save-the-dates versturen? Een doorgewinterde weddingplanner heeft het allemaal gezien en kan jullie door alle lastige situaties leiden die zich voordoen tijdens de voorbereidingen van de grote dag.

+ Je hebt heel veel hulp op de grote dag.

Wanneer jullie trouwdag eindelijk aanbreekt, zul je je geweldig voelen, wetende dat jullie planner de locatie en leveranciers voor zijn rekening neemt, de logistiek coördineert en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Als er zich problemen voordoen tijdens de ceremonie of receptie, is zij de eerste ter plaatse en hoeven jullie je nergens zorgen over te maken, behalve genieten van dé meest speciale dag met dierbaren. Stel je voor dat je een Destination Wedding wilt? Huur dan zeker een weddingplanner in!

 

Bekijk onze portfolio voor de mooiste bruiloften!

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie