"Investeer in je carrière als professioneel fotograaf en in je bedrijf. Word een betere fotograaf en leer van de beste"

Destination Wedding & Portfolio Bootcamp Workshop  – Bali Indonesië Maart 2024

Deze workshop wordt een unieke ervaring. Je krijgt twee verschillende perspectieven, twee unieke filosofieën en veel praktische begeleiding van Jos, Tree & Ralf als je instructeurs op een unieke locatie op Bali Indonesië. Maart 2024 heten wij je welkom voor deze fantastische Workshop & Portfolio Bootcamp

Ga met ons mee en geniet van de prachtige landschappen, creëer je eigen Destination Wedding portfolio. We nemen je mee naar de mooiste plekjes en je krijgt de kans om mooie koppels te fotograferen en te leren spelen met licht, flits en composities.

Ja, ik wil meer informatie!

Melissa Ouwehand – Nederland

Na het volgen van mijn eerste workshop in Bologna Italië merkte ik dat ik nog meer van Ralf kon en wilde leren. Zijn vaardigheden in huwelijksfotografie zijn geweldig. Met meer dan 10 jaar ervaring in huwelijksfotografie heeft Ralf mij door een jaar lang mentorschap naar een hoger niveau weten te brengen.

Ook op elke vraag die je stelde kreeg ik een eerlijk en duidelijk antwoord. Ralf is nuchter en toegankelijk.

Voor mij de ultieme mentor!

Jorik Algra – Nederland

“Begin april een workshop gevolgd in Italië. Ralf geeft zoveel energie, creativiteit en passie voor het vak dat het bijna teveel is om te verwerken. bedankt!!”

Paula Romein – Nederland

Ik heb begin november 2021 de workshop in Cappadocië bij Ralf en Ufuk bijgewoond. Een geweldige ervaring met twee topfotografen waar ik met veel plezier aan terugdenk. De dagen waren volledig gepland met leuke modellen op echt geweldige locaties. Het was ook mooi waar we verbleven. Echt een programma waar duidelijk veel tijd en aandacht in is gestoken, en het was ook nog eens super gezellig met een internationale groep hele leuke fotografen! En Cappadocië is echt de moeite waard om zelf nog een paar dagen te blijven!

Ralf & Ufuk bedankt!

"Het is duidelijk dat hoe meer je in jezelf investeert, hoe meer je de beloningen zult oogsten." Verzeker je nu van je plek!

Een-op-Een Mentorship

Mijn mentorprogramma is volledig op jouw behoeften afgestemd en begint met de eerste sessie om te bepalen wat jij nodig hebt voor jouw fotografiebedrijf.

Persoonlijke mentorsessies zijn perfect afgestemd op de behoeften van elk individu. Of je nu je eerste camera hebt gekocht of op zoek bent naar de volgende stap in je fotografiecarrière.

De mentorsessies zijn uniek, heel dicht bij wie ik ben en waarvan ik geloof dat het je succesvol zal maken in wat je doet.

Ik wil meer informatie!
"Met het gebruik van off camera flits technieken leer je fotograferen onder alle omstandigheden en lichtomstandigheden. Alles wat je moet weten!"

Off Camera Flash Workshop

Verbeter je fotografie en val op in een zeer competitieve markt door innovatieve technieken te leren voor het gebruik van off-camera flitser. Het introduceren van kunstlicht in je fotografie is niet zo ontmoedigend als je zou denken. In deze workshop laat ik je zien hoe je een externe flitser gebruikt, in de uitdagendste omstandigheden. Hoe komt een externe flitser nu het best to zijn recht.

Ik geef je alle tips op een grondige en gebruiksvriendelijke manier, zodat je met vertrouwen off-camera flitser kunt gebruiken.

Ja! Ik wil meer informatie over OCF!

Kaylee Ebbers – Nederland

Ik reisde naar Turkije om deel te nemen aan de workshop zonder veel ervaring te hebben zoals de rest van de groep. Dat vond ik ook ongelooflijk spannend. Gelukkig is Ralf erg behulpzaam, vriendelijk en sociaal. Hij helpt je echt om een ​​betere fotograaf te worden.

Ik heb in korte tijd ongelooflijk veel geleerd en ik ben zo blij dat ik er was. Ook de sfeer in de groep was erg prettig en gemoedelijk.
De workshop is echt een bootcamp. Er zijn zoveel locaties, je kunt het je niet eens voorstellen. Elk is uniek en adembenemend. Als aspirant-fotograaf kan ik deze workshops aan iedereen aanbevelen.

Bedankt Ralf voor de fantastische ervaring en alles wat ik heb geleerd.

© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie