De investering in een goede Workshop verandert jouw manier van werken en verhoogt het succes. Wanneer je écht als professioneel fotograaf boven het maaiveld wilt uitsteken!

Één – op – één Mentoring

Loop jij tegen bepaalde punten aan als fotograaf wil je hierin verder geholpen worden? Of je nu net begonnen bent als fotograaf of dat je al jaren bezig bent, een mentor-sessie geeft je die boost die je nodig hebt om verder te komen.

Na meer dan 12 jaar ervaring als fotograaf en ondernemer ken ik alle ups en downs. Ik herken de druk waar je als fotograaf mee te maken kan krijgen en ja ik loop ook wel eens vast in mijn creatieve proces. Alle tips, tricks en tools zal ik met je delen!

We pakken je workflow aan, gaan bekijken waar jij beter in kan worden en noem maar op. Na een uitgebreide sessie van 2 uur stellen we samen je doelen op en zorgen we voor een goed plan van aanpak.

Neem direct contact op! Slechts enkele plekken!
Ben je een startende fotograaf, of heb al ruime ervaring? Ik bied verschillende vormen van coaching en mentoring aan die passen bij jouw bedrijf!

Full Day Power Boost – €750,00 excl. BTW

Dit is een perfect oplossing voor de fotograaf die een Power Boost nodig heeft. Wil je meer weten over workflow en editing in Lightroom of wellicht wil je meer gaan doen met Off Camera Flash? Jij bepaalt de inhoud van deze Power Boost Sessie van maar liefst 6 uur!

Wil je weten hoe jij je fotografie kan verbeteren of heb je moeite met het binnenhalen van leads? Een complete Website Boost, waar ik je ga helpen om je website sneller, beter en natuurlijk beter vindbaar te maken is ook mogelijk.

Wil je graag begeleiding tijdens een fotoshoot? Ook dat kan natuurlijk. Hoe dan ook, we gaan intensief aan de slag om jouw doel te behalen!

Book nu deze Power Boost!
Ben je een startende fotograaf, of heb al ruime ervaring? Ik bied verschillende vormen van coaching en mentoring aan die passen bij jouw bedrijf!

Full Year Mentoring
€250,00 excl. BTW

Wanneer je als ondernemer en fotograaf vastloopt of gewoonweg beter wilt worden in beide disciplines. Dan is een volledig jaar 1 op 1 mentoring iets voor jou! We creëren weer orde in de chaos en gaan er samen keihard tegenaan om jouw fotografie-bedrijf nu écht naar een hoger level tillen.

We hebben 12 sessies van 2 uur of 6 sessies van 4 uur. Wat voor jou beter uitkomt. We stellen samen werkbare doelen op en ook één super doel. Ik leg je graag uit wat dat is natuurlijk dus neem snel contact met mij om te bepalen welke approach voor jou het beste is.

Je wordt een betere fotograaf én een beter ondernemer! Dat durf ik je te garanderen. Jouw investering is slechts €250,00 ex btw per sessie van 2 uur. Slechts enkele plekken beschikbaar dus weer er snel bij.

Neem contact op voor meer informatie!

Melissa Ouwehand – Nederland

Na het volgen van mijn eerste workshop in Bologna Italië merkte ik dat ik nog meer van Ralf kon en wilde leren. Zijn vaardigheden in huwelijksfotografie zijn geweldig. Met meer dan 10 jaar ervaring in huwelijksfotografie heeft Ralf mij door een jaar lang mentorschap naar een hoger niveau weten te brengen.

Ook op elke vraag die je stelde kreeg ik een eerlijk en duidelijk antwoord.
Ralf is nuchter en toegankelijk en voor mij de ultieme mentor!

— Wat kun je allemaal verwachten van mijn Workshops?

  • check! Meer dan 12 jaar ervaring als trouwfotograaf
  • check! Jarenlang ervaring in marketing & sales
  • check! Ik ben een échte award-winning bruidsfotograaf
  • check! Vele fotografen gingen jou al voor! En met succes!
  • check! 100% Tevredenheids-garantie
Neem snel contact met mij op!
© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie