WORKSHOP Bruidsfotografie

Huis de Voorst (Eefde)

1 oktober 2024

“Als ondernemer, fotograaf, enthousiaste extravert, coach en levensgenieter, ben ik hier om jou te ondersteunen bij de groei van jouw onderneming.

Mijn doel is om je meer zelfvertrouwen en vrijheid te laten ervaren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ontdek hoe je een nóg betere fotograaf wordt met een gezonde balans tussen werk en privé.

Ben je klaar om stappen te zetten in je fotografie-onderneming?
Ik deel graag mijn kennis en ervaring, verzameld gedurende 17 jaar als sales-expert, ondernemer én professioneel fotograaf.

Ik geloof sterk in de overvloedige ruimte voor alle fotografen, zowel nieuwkomers als ervaren professionals. Samen kunnen we groeien naar gezonde ondernemingen met unieke, herkenbare stijlen.

Met jarenlange ervaring als bruidsfotograaf en de eer om meer dan 150 awards te winnen bij de Masters of Wedding Photography, Fearless en ISPWP in mijn carrière, deel ik mijn passie en kennis met jou!

Ja, Ik wil meer informatie!

 

LIGHTROOM | Leer professioneel editen!

Als professioneel fotograaf ben ik een meester geworden in de kunst van bewerken. Mijn expertise gaat verder dan eenvoudige presets of snelle bewerkingen. Je behoudt volledige controle over jouw unieke stijl en bewerking door gebruik te maken van geavanceerde tools zoals Adobe Lightroom, Photoshop en AI-technologie.

Ontdek de kracht van professioneel bewerken en breng jouw beelden tot leven op een manier die echt de essentie van jouw visie weerspiegelt.
Edit als een ware professional en haal het maximale uit Lightroom, Photoshop en diverse AI technieken!

Ik wil graag meer informatie!

MENTORING | 4 uur Mini Boost sessie

Als mentor bied ik jou gepersonaliseerde, diepgaande begeleiding aan tijdens één-op-één sessies die vier uur duren. Gedurende deze intensieve periode duiken we diep in één specifiek onderwerp naar keuze, waarbij ik mijn expertise en ervaring deel om jouw vaardigheden te verbeteren en je kennis te vergroten.

Of het nu gaat om business, post-productie, marketing, album-design of een ander aspect van fotografie, ik sta klaar om mijn kennis te delen en jou te helpen groeien als fotograaf. Na onze sessie bied krijg je een gedetailleerd review van je werk, zodat je de geleerde concepten kunt toepassen en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Ja, ik wil nu meteen een sessie boeken!

ZOOM | 1 uur Zoom Sessie

Bij onze online coaching sessies voor fotografie staat jouw leerdoel centraal, ongeacht het onderwerp waar je mee worstelt.
Met een flexibel format kun je per half uur uitbreiden voor slechts 75 euro, zodat je precies de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Of je nu technische aspecten wilt verbeteren, creatieve inspiratie zoekt, of hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van je portfolio, onze sessies zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Je krijgt meteen na boeking een invite om jouw sessie te plannen!

Ja, ik wil graag een sessie boeken!

 

Mentoring Jaarprogramma”

Ben jij klaar om jouw fotografie naar ongekende hoogtes te tillen?
Het Mentorship Jaarprogramma is dé kans voor jou om een sprong te maken in jouw fotografische reis!

Dompel jezelf onder in een jaar vol groei, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we diep in op jouw fotografie en ontdekken we jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Laat je verrassen door de enorme vooruitgang die je zult boeken!

Want jouw fotografie is meer dan alleen beelden vastleggen – het is een weerspiegeling van wie jij bent. Ontdek hoe je jouw eigenheid en passie kunt vertalen naar prachtige, authentieke kunstwerken die jouw klanten zullen betoveren.

In het Mentorship Jaarprogramma draait het niet alleen om technische vaardigheden. We duiken ook diep in het ondernemerschap en de marketingkant van de fotografiewereld. Of je nu wilt groeien op het gebied van camera-techniek, marketingstrategieën of bedrijfsvoering, dit programma is volledig op maat gemaakt voor jouw behoeften.

Wat kun je verwachten?

check!3 intense 1-op-1 dagen vol persoonlijke begeleiding
check!Een unieke kans om mee te lopen tijdens zowel jouw als mijn bruiloften
check!Drie keer een diepgaande review van jouw werk, vergelijkbaar met een Portfolio Review
check!Een jaar lang mijn WhatsApp als jouw persoonlijke hulplijn!

Ben jij klaar om jouw fotografie avontuur naar het volgende niveau te tillen? Meld je dan nu aan voor het Mentorship Jaarprogramma en laat je inspireren!

Neem snel contact op met mij!

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie