Zeewolde & De Essenburgh – Emy & Jan

Emy & Jan’s bruiloft en mijn verjaardag vieren!
De bruiloft van Emy & Jan was iets wat ik nooit zal vergeten. Niet alleen omdat het toevallig op mijn verjaardag viel, maar omdat hun dag zo vol leven en liefde was! Van hun ceremonie in de tuin van een kasteel tot hun feest de hele nacht op een driemaster, ze zorgden er zeker voor dat hun speciale dag echt onvergetelijk was.

Emy & Jan gaven elkaar het ja-woord in een prachtige tuin buiten het kasteel de Essenburgh. Na de ceremonie kwam iedereen bijeen voor taart en prosecco, om daarna te vertrekken naar de haven van Lelystad, waar we een heel bijzondere verrassing kregen: een driemaster met de naam Abel Tasman!

Niet alleen vierden we samen de bruiloft van Emy & Jan en mijn verjaardag, maar we konden ook genieten van een aantal prachtige uitzichten tijdens onze reis. Het was echt een onvergetelijke ervaring die ik altijd zal koesteren!

Aan het einde van de avond bedankten Emy & Jan me voor het bijwonen van hun grote dag en het samen vieren van mijn verjaardag. Het was zo’n ongelooflijke eer om getuige te zijn van de toewijding van dit koppel aan elkaar, en zo’n ongelooflijk feest dat het ook nog eens op mijn verjaardag gebeurde! Dit was echt een bruiloft (en een verjaardag!) die ik nooit zal vergeten.

De bruiloft van Emy & Jan was echt uniek. Van het jawoord in een kasteeltuin tot feesten tot het ochtendgloren op een driemaster in de haven van Lelystad, er was niets gewoons aan de speciale dag van dit stel. Het is altijd inspirerend om te zien hoe twee mensen zich volledig aan elkaar verbinden, vooral als het ook nog eens op je eigen verjaardag valt! Ik ben zo vereerd dat ik deel mocht uitmaken van zo’n geweldige gebeurtenis.
Gefeliciteerd Emy & Jan!

Weddingplanner: Astrid Blaauw

Fotografie: Eppel Fotografie

BABS: Ilse de Zwart

Muziek Ceremonie: La Sooph

Driemaster: Abel Tasman

Trouwlocatie: De Essenburgh

© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie