Zeewolde & De Essenburgh – Emy & Jan

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid vol liefde, romantiek en onvergetelijke momenten. Emy en Jan besloten om hun liefde te bezegelen op een betoverende locatie: Kasteel De Essenburgh. Na de prachtige ceremonie verplaatste het feest zich naar een unieke locatie op het water, de driemaster Abel Tasman. In dit artikel nemen we je mee op deze onvergetelijke reis en ontdek je waarom deze combinatie van locaties de perfecte keuze was voor Emy en Jan.

De Essenburgh: Een sprookjesachtige trouwlocatie

De Essenburgh is een charmant kasteel gelegen in het pittoreske Hierden, Nederland. Met zijn eeuwenoude geschiedenis en adembenemende architectuur vormt het kasteel het ideale decor voor een sprookjeshuwelijk. Emy en Jan werden verliefd op de romantische sfeer van De Essenburgh en wisten meteen dat dit de plek was waar ze hun geloften wilden uitspreken.

De ceremonie vond plaats in de prachtige kasteeltuin, omringd door weelderige groene landschappen en historische elementen. Het bruidspaar liep hand in hand over een sierlijke loper naar het altaar, terwijl hun vrienden en familie toekeken met tranen van vreugde in hun ogen. De intieme setting creëerde een warme en liefdevolle sfeer die de essentie van Emy en Jan’s relatie weerspiegelde.

De Abel Tasman: Een uniek feest op het water

Na de emotionele ceremonie wilden Emy en Jan een feestlocatie die net zo uniek en memorabel was als hun liefdesverhaal. Ze kozen voor de driemaster Abel Tasman, een majestueus zeilschip dat zijn gasten meeneemt op een avontuur op het water. Het schip, met zijn elegante zeilen en authentieke uitstraling, bood het ideale decor voor een feest dat zowel elegant als avontuurlijk was.

Terwijl de zon langzaam onderging, begon het feest aan boord van de Abel Tasman. De gasten werden getrakteerd op een gastronomisch diner, verzorgd door getalenteerde chef-koks die de smaakpapillen verwennen met heerlijke culinaire hoogstandjes. De sprankelende champagne vloeide rijkelijk terwijl het geluid van lachende mensen en vrolijke muziek de lucht vulde.

De driemaster bood ook de perfecte setting voor een betoverende dansvloer. Terwijl het schip zachtjes over het water gleed, dansten Emy en Jan voor de eerste keer als getrouwd stel onder een adembenemende sterrenhemel. De romantiek was tastbaar en het leek alsof de wereld even stilstond.

Weddingplanner: Astrid Blaauw

Fotografie: Eppel Fotografie

BABS: Ilse de Zwart

Muziek Ceremonie: La Sooph

Driemaster: Abel Tasman

Trouwlocatie: De Essenburgh

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie