Trouwfotograaf Spanje  – Veerle & Jorik

Vorig jaar oktober beleefden Veerle en Jorik hun bijzondere bruiloft in Spanje. Op een prachtige locatie regelden Amie alles voor het bruidspaar, dat hun verbintenis vierde met vrienden en familie. Iedereen genoot van de geweldige tijd, terwijl het paar er stralend uitzag. Het was een unieke, onvergetelijke gebeurtenis.

De trouwlocatie, verscholen tussen heuvels en bomen, vormde een adembenemende achtergrond voor Veerle & Jorik. Ze kozen deze plek vanwege de schoonheid en de nabijheid van het strand, waardoor binnen- en buitenevenementen eenvoudig te plannen waren. Gasten konden het terrein verkennen en foto’s maken tussen de activiteiten door.

Decoraties waren hoogtepunten, van bloemstukken tot lichtjes op de dansvloer. Elk detail werd zorgvuldig gekozen en de kleuren creëerden een romantische sfeer die de hele nacht voelbaar was.

Elk decoratief element droeg bij aan de unieke en persoonlijke sfeer, met betekenisvolle keuzes die de relatie of persoonlijkheid weerspiegelden. Zelfs kleine details zoals aangepaste cocktailservetten maakten het feest extra speciaal.

Geen bruiloft zonder goede muziek en feest! Live muziek en DJ-sets hielden iedereen tot laat in de nacht op de dansvloer. Lokale Spaanse gerechten voegden een heerlijke touch toe aan deze grootschalige gelegenheid.

Het huwelijk van Veerle & Jorik zal altijd herinnerd worden als magische dagen waar liefde, omringd door dierbaren, bloeide in zo’n prachtige omgeving. Van unieke decoraties tot persoonlijke woorden van gasten, dit evenement was echt een ervaring als geen ander. We wensen hen vele gelukkige jaren samen!

Wedding plannner: Amie Shilan – Creative Collections Weddings

Locatie: Casa Santonja

Catering: El Poblet

Video: Inefable Films

2nd Shooter voor Eppel: Martino Buzzi

Bloemen: Flores Tartana

Rentals: KAVA

Muziek: Cenval Music

Check out more in my portfolio

 

10 unieke trouwideeën om je grote dag extra speciaal te maken.
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie