Trouwfotograaf Spanje  – Veerle & Jorik

Vorig jaar oktober was de bruiloft van Veerle en Jorik, en wat een bijzondere dagen! Op een prachtige locatie in Spanje werd alles voor het bruidspaar geregeld en vierden ze hun verbintenis met al hun vrienden en familie. Iedereen had een geweldige tijd en het paar zag er prachtig uit. Het was echt een unieke en persoonlijke gebeurtenis die niet snel vergeten zal worden.

De trouwlocatie was adembenemend mooi. Verscholen tussen glooiende heuvels en weelderige bomen vormde deze schilderachtige omgeving de perfecte achtergrond voor de speciale dag van Veerle & Jorik. Het paar koos deze locatie vanwege de schoonheid ervan, maar ook vanwege de nabijheid van het strand, waardoor het gemakkelijk was om evenementen zowel binnen als buiten te plannen. Er waren genoeg plekken waar de gasten het terrein konden verkennen en verschillende plekken waar ze samen foto’s konden maken of tussen de activiteiten door konden ontspannen.

De decoraties waren een belangrijk hoogtepunt van de bruiloft. Van prachtige bloemstukken op elke tafel tot prachtige lichtjes rond de dansvloer – geen enkel detail werd over het hoofd gezien. De door Veerle & Jorik gekozen kleuren zorgden voor een romantische sfeer die de hele nacht (en tot in de ochtend!) voelbaar was.

Alles aan de decoratie droeg ertoe bij dat dit evenement uniek en persoonlijk aanvoelde; elk element werd zorgvuldig gekozen, zodat het iets betekenisvols over hun relatie of persoonlijkheid weerspiegelde. Zelfs kleine details zoals aangepaste cocktailservetten of gepersonaliseerde plaatskaartjes zorgden voor een extra toets die dit feest nog specialer maakte.

Geen bruiloft is compleet zonder goede muziek en bijbehorend feest! Om iedereen te vermaken was er live muziek met lokale Spaanse muzikanten en een DJ-sets van een DJ die iedereen tot laat in de nacht op de dansvloer hielden. Er waren ook heerlijke gerechten uit heel Spanje, zodat de gasten de kans kregen om wat lokale gerechten te proeven terwijl ze genoten van deze grootse gelegenheid.

Al met al zal het huwelijk van Veerle & Jorik voor altijd herinnerd worden door iedereen die erbij was als een van die magische dagen waarop twee mensen samenkwamen in liefde, omringd door al hun dierbaren in zo’n prachtige omgeving! Van het uitzoeken van unieke decoraties die hun individualiteit weerspiegelden to alle mooie persoonlijke woorden van de gasten. Dit was echt een evenement als geen ander! Wij wensen hen beiden nog vele jaren van geluk samen!

Wedding plannner: Amie Shilan – Creative Collections Weddings

Locatie: Casa Santonja

Catering: El Poblet

Video: Inefable Films

2nd Shooter voor Eppel: Martino Buzzi

Bloemen: Flores Tartana

Rentals: KAVA

Muziek: Cenval Music

Check out more in my portfolio

 

10 unieke trouwideeën om je grote dag extra speciaal te maken.
© 2023 All Rights Reserved | Eppel Fotografie