Trouwen op Ibiza

Een Magisch Trouwweekend op Ibiza:

Ester & Michel bij Luxury Hotel Ibiza Atzaro

Het was een weekend vol liefde, gelach en onvergetelijke momenten toen Ester en Michel elkaar het jawoord gaven bij het prachtige Luxury Hotel Ibiza Atzaro. Van de sprankelende preparty tot de adembenemende huwelijksdag en de ontspannen after the wedding brunch, elke gebeurtenis was doordrenkt van elegantie en vreugde.

De festiviteiten begonnen met een sprankelende preparty op het terrein van het hotel. Onder de betoverende Ibiza-zon genoten de gasten van heerlijke cocktails en bruisende gesprekken, terwijl ze zich verheugden op de viering die komen ging. De sfeer was doordrongen van opwinding en anticipatie, met Ester en Michel stralend van geluk te midden van hun dierbaren.

Op de huwelijksdag zelf transformeerde Luxury Hotel Ibiza Atzaro in een sprookjesachtige setting voor de ceremonie en receptie. Met weelderige tuinen, sprankelende zwembaden en adembenemende uitzichten op het eiland, was elke hoek van het hotel een perfect decor voor dit bijzondere moment. Ester schitterde in haar prachtige bruidsjurk, terwijl Michel straalde van trots naast haar. Familie en vrienden keken ontroerd toe terwijl ze hun geloften uitspraken en hun liefde bezegelden met een kus.

Na de ceremonie werden de gasten getrakteerd op een extravagante receptie, compleet met culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes. Het feest barstte los onder de sterrenhemel, met gasten die de dansvloer vulden en de nacht doordrenkten met vreugde en opwinding. De band speelde de favoriete nummers van het paar, terwijl de gasten lachten, dansten en genoten van elk magisch moment.

Maar het plezier hield niet op na de receptie, want de volgende ochtend werd een heerlijke after the wedding brunch gehouden. In een ontspannen sfeer deelden gasten verhalen en herinneringen aan de vorige dag, terwijl ze genoten van een uitgebreid assortiment aan gastronomische lekkernijen. Het was een perfecte gelegenheid om na te genieten van de festiviteiten en te genieten van elkaars gezelschap voordat iedereen zijn eigen weg ging.

Het huwelijksweekend van Ester en Michel bij Luxury Hotel Ibiza Atzaro was werkelijk een sprookje dat tot leven kwam. Van de voorbereidingen tot de laatste dans, elke seconde was gevuld met liefde, vreugde en herinneringen die een leven lang zullen meegaan. Het was een eer om deel uit te maken van deze speciale viering en we wensen Ester en Michel een leven vol geluk en avontuur toe terwijl ze samen hun reis voortzetten.

Vendors:

Pre Wedding Party: Aguas de Ibiza

Wedding Venue: Atzaro Ibiza

Flowers & Styling: Marbin Flowers

Wedding Celebrant: Mucho Gusto

Wedding Planner: Ibiza Dream Weddings

Hairstylist: Sjiek Kappers

Controleer mijn beschikbaarheid!

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie