“Workshop Geavanceerd Editen in Lightroom”

Als professioneel fotograaf ben ik een meester geworden in de kunst van bewerken. Mijn expertise gaat verder dan eenvoudige presets of snelle bewerkingen. Je behoudt volledige controle over jouw unieke stijl en bewerking door gebruik te maken van geavanceerde tools zoals Adobe Lightroom, Photoshop en AI-technologie. Ontdek de kracht van professioneel bewerken en breng jouw beelden tot leven op een manier die echt de essentie van jouw visie weerspiegelt. Edit als een ware professional!

check!Efficiënte Workflows na een Fotoshoot

Ontdek de optimale workflow na een fotoshoot, inclusief het veiligstellen van je foto’s en het opzetten van een gestructureerde indeling. Zowel hardware en software om er zeker van te zijn dat je alles veilig en netjes kunt bewaren.

check!Lightroom Bibliotheek – Grondige Verkenning

Diepgaande verkenning van het eerste onderdeel van Lightroom: de Bibliotheek. Begrip van dit aspect komt goed van pas tijdens het bewerkingsproces. Leer hoe je foto’s sneller selecteert en organiseert binnen Lightroom. Welke tools gebruik ik?

check!Lightroom Ontwikkelen – Professionele Bewerkingstechnieken

Verken de sublieme kunst van beeldbewerking in Adobe Lightroom. Ontwikkel je vaardigheden door middel van uitdagende toepassingen op diverse afbeeldingen en meester het gebruik van alle beschikbare tips & tricks binnen de Develop modus. Duik dieper in geavanceerde selectieve bewerkingstechnieken om een geraffineerd en professioneel resultaat te bereiken. Je leert editen op zeer hoog niveau!

"Ontdek de transformatie in deze workshop Lightroom en Photoshop: links het originele beeld, rechts het verbluffende resultaat na bewerking. Ervaar de kracht van beeldbewerking en verbeter je fotografische vaardigheden met deze voor-en-na beelden."

check!Lightroom Workflows – Efficiëntie in het Bewerkingsproces

Verken geavanceerde methoden om de efficiëntie van je bewerkingsworkflow te verhogen en onderzoek het vervaardigen van op maat gemaakte presets voor een uniforme en herkenbare stijl. Implementeer het naadloos samenspel tussen Lightroom, Photoshop, en geavanceerde kunstmatige intelligentietechnieken om je bewerkingsprocessen te optimaliseren en een uitzonderlijk niveau van precisie en creativiteit te bereiken.

check!Lightroom Exporteren – Optimaliseer je Uitvoer

Beheers de uitdagende kunst van het doeltreffend exporteren van RAW-foto’s naar jouw computer en verwerf inzicht in de diverse facetten van resolutie. Ontwikkel de vaardigheid om jouw foto’s te optimaliseren voor blogs, sociale media en uiteraard voor je albumontwerp, te midden van talloze andere geavanceerde toepassingen.

check!Lightroom Tips & Tricks

Verfijn je bewerkingsvaardigheden met de nieuwste tips en tricks, waardoor je foto’s nog indrukwekkender worden. Wanneer je echt als een pro wilt editen.

check!Probleemoplossing & Afsluiting

Rond de workshop af met fundamentele inzichten en een verhoogd begrip van het optimaliseren van je bewerkingsworkflow in Lightroom. Verkrijg alle noodzakelijke vaardigheden om te bewerken als een professional en zorg ervoor dat je op een efficiënte en snelle wijze te werk kunt gaan!

check!Ontvang gratis mijn Presets!

Bij het reserveren ontvang je kosteloos mijn exclusieve presets, waarmee je moeiteloos de essentiële elementen kunt verfijnen en je eigen unieke stijl kunt vormgeven.

Boek nu jouw plek voor deze Workshop

 

"Ontdek de transformatie in deze workshop Lightroom en Photoshop: links het originele beeld, rechts het verbluffende resultaat na bewerking. Voor & Na dus! Dat leer je in deze workshop Lightroom en Editing" Alt text voor before/after afbeeldingen voor een workshop editen in Lightroom: Vóór en na: Een grondige Lightroom-bewerking in actie! De oorspronkelijke afbeelding toont het ruwe, onbewerkte shot, terwijl de bewerkte versie de verbluffende transformatie onthult na toepassing van geavanceerde Lightroom-technieken tijdens onze workshop. Ervaar de kracht van bewerking en ontdek hoe subtiele aanpassingen een wereld van verschil maken in je fotografie.

Locatie: Eppel Fotografie Nederweert

Tijdsduur: 12:30 tot 17:30

Datum: 30 maart 2024

Vrije plaatsen: 4

Prijs: €225,00 excl. btw

Boek deze workshop!

Eppel Editing & Lightroom Presets

Ontdek mijn wereld vol kleurrijke en bekroonde bruidsfotografie! Laat je creativiteit nu de vrije loop en geef jouw eigen unieke stijl vorm met behulp van mijn presets!

Kies uit drie prachtige stijlen, waaronder twee kleurvarianten en een zwart-wit preset.

Omdat unieke fotografie unieke kleuren en mogelijkheden verdient! De presets werken op alle versies van Lightroom: classic, cc en mobiel.

 

Wat zit er in de Preset map?

check! Eppel B&W Awesome Preset

check! Eppel Color Awesome Preset

check! Eppel Family Awesome Preset

Prijs: €95,00 excl. btw

Meer informatie vind je hier!

— Wat kun je allemaal verwachten van mijn Workshops?

  • check! Meer dan 12 jaar ervaring als trouwfotograaf
  • check! Jarenlang ervaring in marketing & sales
  • check! Ik ben een échte award-winning bruidsfotograaf
  • check! Vele fotografen gingen jou al voor! En met succes!
  • check! 100% Tevredenheids-garantie
Neem snel contact met mij op!
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie