Trouwfotograaf Spanje Jardin de l’Albarda Valencia Spanje

Floor & Joris

Wow Wow! Wat een avontuur was dit weer zeg! Floor & Joris’ trouwdag was werkelijk een droom, nee beter gezegd een heus sprookje.
Samen met mijn second shooter Karin vlogen we naar Spanje om maar liefst drie dagen in deze prachtige omgeving te mogen fotograferen.
In de tussentijd is onze huurauto wel nog even weggesleept en die hadden we gelukkig net op tijd terug om richting de ceremonie te rijden.

Dit grapje kostte me zeker twee jaar van mijn leven maar we hebben het gered. Het was een heerlijke en mooie ceremonie direct aan het zwembad.
Daarna een korte fotoshoot om weer verder te genieten van de warmte die door iedereen werd gegeven aan het prachtige bruidspaar.

De dag na het officiële gedeelte volgde een letterlijk spetterende after-the-wedding poolparty op een privé landgoed in de bergen bij Denia.
Het was ontzettend gezellig en we willen dit graag met jullie delen. Enjoy the love!!

 

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!