Trouwalbum Opties

Gepersonaliseerde trouwalbums

Ik mijn bruidsparen een product met een wow-effect – een aandenken met een persoonlijk tintje. Je kunt als bruidspaar kiezen uit jullie namen, belangrijke datums of jullie trouwlogo op de cover om een ​​echt gepersonaliseerd trouwalbum te maken waar jullie jarenlang plezier van zult hebben. Kies uit: UV-printen, laseretsen, embossing of stansen (afhankelijk van het materiaal) om de omslag te personaliseren. Eppel tilt gepersonaliseerde trouwfotoalbums naar een hoger niveau. Eppel creëert eindeloze mogelijkheden om een ​​echt familiestuk voor jullie als bruidspaar te kunnen afleveren.

Onze unieke & luxe Trouwalbums

Kenmerkend voor ons trouwalbum is de strakke en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s, zodat jullie meteen het gevoel hebben dat jullie alles weer herbeleven in de mooiste kleuren. Jullie maken zelf een selectie voor het album en dat zorgt ervoor dat het echt jullie trouwalbum wordt.

Daarnaast bevatten onze albums dikke, doorlopende, bladeren, waardoor je meteen de foto’s in volle glorie kan bewonderen. We bieden natuurlijk vele luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. Dit kan zelfs in goud of zilver! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Unieke & handgemaakte TrouwAlbums

Samen werken we aan de perfecte kwaliteit. Alle albums zijn gevuld met prachtige afdrukken op echt Fuji DPII Fotopapier en blijven perfect open liggen.  Zo misstaat jullie trouwalbum niet op de koffietafel en sla je met plezier iedere dag weer een bladzijde om.

Er is keuze uit vele kleuren: van roze naar prachtig wit leder. Het is zelfs mogelijk jullie opbergbox te upgraden naar een prachtige “Vintage Box”.

De foto’s zijn geschikt om zelf af te drukken op fotopapier of op een prachtig canvas doek. Zo worden jullie omringd door de mooiste trouwfoto’s van jullie mooiste dag. Zelfs jullie eigen trouwlogo kan worden verwerkt op de buitenzijde van de mooie trouwalbums!

Kies hier jullie kleur!

Maak een keuze uit de mooie kleuren die ik speciaal heb uitgezocht voor jullie.
Wil je liever een andere kleur? Wanneer deze op voorraad is bij onze leverancier dan is dit tegen een kleine meerprijs te bestellen.

Let op! Gekleurde Embossing, boekblok of andere extra opties hebben een meerprijs. Neem contact op voor meer informatie.

© 2022 All Rights Reserved | Eppel Fotografie