"Kies het perfecte Trouwalbum voor jullie mooie trouwfoto's!"

Bij elk pakket hoort een Trouwalbum!

Bij trouwfotograaf Eppel Fotografie krijgen jullie standaard een prachtig trouwalbum geleverd. Onze kleinere pakketten hebben een mini-album, maar natuurlijk zijn upgrades altijd mogelijk. We vinden namelijk dat de mooiste trouwfoto’s alleen tot zijn recht komen in een mooi trouwalbum. Op die manier kunnen jullie elke keer weer jullie mooiste dag herbeleven! Natuurlijk gefotografeerd door jullie trouwfotograaf!

De belangrijkste kenmerken van een Trouwalbum!

Kenmerkend voor ons trouwalbum is de strakke en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s, zodat jullie meteen het gevoel hebben dat jullie alles weer herbeleven in de mooiste kleuren. Jullie maken zelf een selectie voor het album en dat zorgt ervoor dat het echt jullie trouwalbum wordt.

Daarnaast bevatten onze albums dikke, doorlopende, bladeren, waardoor je meteen de foto’s in volle glorie kan bewonderen. We bieden natuurlijk vele luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. Dit kan zelfs in goud of zilver! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Waarom kies je voor een extra Luxe Trouwalbum?

Samen werken we aan de perfecte kwaliteit. Alle albums zijn gevuld met prachtige afdrukken op echt Fuji DPII Fotopapier en blijven perfect open liggen.  Zo misstaat jullie trouwalbum niet op de koffietafel en sla je met plezier iedere dag weer een bladzijde om. Er is keuze uit vele kleuren: van roze naar prachtig wit leder.
Het is zelfs mogelijk jullie opbergbox te upgraden naar een prachtige Vintage Box. 

De foto’s zijn geschikt om zelf af te drukken op fotopapier of op een prachtig canvas doek.
Zo worden jullie omringd door de mooiste trouwfoto’s van jullie mooiste dag.
Zelfs jullie eigen trouwlogo kan worden verwerkt op de buitenzijde van de mooie Trouwalbums!

Jullie namen op het trouwalbum?

We hebben bij Eppel Fotografie drie mogelijkheden om jullie album te personaliseren namelijk, UV Print, Embossing en Laser Graveren. Het mooiste vind ik zelf altijd is Embossing.
Dat is een proces waarbij een logo of namen in het materiaal worden gedrukt. Dit kan naar wens worden ingekleurd met Koper, Zilver, Goud of Bruin/Zwart.
De meerprijs voor Embossing en inkleuring is €75,00.

Luxe Trouwalbum bij elke trouwreportage

Ouderalbums! Mini versie van het Trouwalbum!

Wat zijn ouderalbums? Nou dat zijn twee mini-albums in de zelfde stof en inhoud als jullie mooie grote trouwalbum!
Deze kunnen tegelijkertijd besteld worden met het grotere album. De afmetingen zijn 20x20cm bij afname van een 30x30cm Trouwalbum (Standaard maat) en kosten per twee stuks €595,00!

Luxe Trouwalbum bij elke trouwreportage

Frosted See Trough Paper!

Dit een kalkpapier dat je vooral kent van de albums van vroeger alleen wordt het nu vóór de eerste pagina gebruikt als decoratie.Dit maakt het album nog persoonlijker!

De meerprijs voor deze optie is €75,00.

Luxe Trouwalbum bij elke trouwreportage

Trouwalbum BAMBOO! 

Dit is een houtsoort die we speciaal hebben geselecteerd.
Het maakt het album rustiek en natuurlijk.Dit album is eventueel ook te bestellen met een Bamboo Box!

Luxe Trouwalbum bij elke trouwreportage

Trouwalbum met prachtige linnen kleuren!

Super mooie en hippe kleuren en het materiaal is TOPKWALITEIT! Je krijgt dus altijd een mooie en professionele afwerking.
Je kunt kiezen uit maar liefst 12 kleuren. Ook is het mogelijk om de covers te personaliseren met Embossing een Fotocover of UV Print.

Trouwalbum met prachtige leder kleuren!

Ga je voor een super DELUXE AFWERKING door een Lederen kaft toe te voegen aan je prachtige album. Ook hier hebben we een keuze van maar liefst 12 soorten LEDER. Zit jouw kleur er niet bij? tuur ons dan even een berichtje en wellicht is dit toch te verkrijgen via onze leverancier. De albums met leder zijn in diverse uitvoering verkrijgbaar en worden allemaal met de hand afgewerkt en gebonden. Dit is super MOOI en zeer DUURZAAM!

Trouwalbum met zachte KNITWEAR of NUBUK kleuren!

Ga terug naar toen met deze hele gave kleuren en designs. Het is een materiaal dat weer helemaal in is nu en echte eye-catcher! Ga voor een zachte luxe afwerking in Nubuk of voor een stoere Knitwear cover. Ook hebben we 18 super mooie KLEUREN voor jullie geselecteerd. Kies bij NUBUK voor Gravering of Embossing en bij KNITWEAR kun je het lekker simpel en strak houden.

Trouwalbum met authentieke nature kleuren!

Ga je helemaal voor NATUURLIJKE kleuren? Kies voor een kleur dan uit deze set bestaande uit BAMBOOPAPER of WOOD. Prachtige warme materialen op een duurzame manier gewonnen. Unieke designs en patronen om jouw album nog PERSOONLIJKER te maken.

Trouwalbum met prachtige touch of eco kleuren!

Ga terug naar toen met deze hele gave kleuren en designs. Het is een materiaal dat weer helemaal in is nu en echte eye-catcher!  Ga voor een zachte luxe afwerking in Nubuk of voor een stoere Knitwear cover. Ook hebben we 18 super mooie KLEUREN voor jullie geselecteerd. Kies bij NUBUK voor Gravering of Embossing en bij KNITWEAR kun je het lekker simpel en strak houden.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!