Digitale gedrukte trouwalbums

Beleef jullie mooiste dag elke keer opnieuw!

Luxe digitaal trouwalbum en USB Disk

De herinnering aan jullie bruiloft is mooi, maar met behulp van een schitterend trouwalbum blijft die herinnering nóg mooier. Mijn beste foto’s van jullie grote dag worden altijd in een prachtig digitaal trouwalbum verwerkt. Op die manier krijgt jullie trouwreportage letterlijk de glans die het verdient. Alle albums zijn gevuld met hoogwaardige afdrukken op Fuji DPII papier. De albums zijn zo gemaakt dat ze volledig lay-flat zijn. Dat houdt in dat de pagina’s van links naar rechts mooi open blijven liggen.

Uniek

Natuurlijk maak ik ieder trouwalbum uniek. Er is keuze uit maar liefst 10 kleuren, van roze tot prachtig wit, uitgevoerd in een hoge kwaliteit diervriendelijk leder.
Elk album wordt geleverd in een prachtige luxe opbergkoffer in dezelfde kleur als jullie album.

Moderne Opmaak

Ik hou van een mooie frisse opmaak. Geen overbodig gedoe maar gewoon mooie stijlvolle pagina’s. Jullie leveren zelf een selectie van foto’s aan voor het album zodat jullie zeker weten dat de belangrijkste foto’s van jullie mooiste dag in het album staan. Zo wordt het trouwalbum een perfecte samenvatting van jullie trouwdag en iets waar je nog vaak en graag in kijkt. Natuurlijk kun je ook de het aantal foto’s in je album uitbreiden zodat jullie nog meer kunnen genieten van jullie trouwdag. Nadat jullie van mij een mooie presentatie ontvangen met de invulling van het album kiezen jullie de kleur en uitvoering van de kaft. Ik zorg er dan natuurlijk voor dat het trouwalbum de hoge kwaliteit krijgt die het verdient. Persoonlijk en exclusief voor jullie gemaakt.

Mini- albums

Jullie ouders kijken vast ook graag terug naar jullie prachtige dag. Ik verzorg ook graag een mini-kopie van jullie trouwalbum. Deze mini-trouwalbums, ook wel ouderalbums genoemd, zijn een kopie van het grote trouwalbum in een handzaam klein formaat. De mini-albums zijn gemaakt van het zelfde materiaal als het trouwalbum. Een prachtig cadeau voor jullie ouders waar ze nog lang plezier van zullen hebben.


Ik wil een album laten maken
Ralf was niet mijn fotograaf maar ik wil wel een album! Klik. GRR.

Recente berichten

Trouwfotograaf – Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwfotograaf in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwfotograaf in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwfotograaf in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!