Still (E)-Motion Video

Unieke storytelling Trouwfilm of Still E Motion!

Eens ontmoette je de liefde van je leven, de persoon met wie je besloot te trouwen. Maar op je trouwdag zal niet iedereen die met je viert jouw verhaal kennen. Hoe jullie elkaar hebben ontmoet en hoe je op deze speciale dag bent aangekomen. Een supermooie, elegante manier om jullie verhaal te delen met de mensen die het meest voor jou betekenen, is met een prachtige Still (E)-Motion Video van jullie bruiloft.

Eppel Fotografie fotografeert niet alleen jullie mooiste herinneringen maar zet deze ook om in een prachtige Still (E)-Motion Video!
We zoeken de juiste muziek uit en pakken de mooiste beelden bij elkaar om jullie herinneringen nog mooier weer te geven.
Een Still (E)-Motion Video die jullie voor altijd kunnen bekijken. Even tijdens je lunchpauze of gewoon samen gezellig thuis met een lekker glas wijn.

Elke Video is uniek en bevat alle mooie momenten van jullie trouwbeleving!

Maak snel een afspraak en ontvang onze brochure!

Yvonne + Frank in Toscane

Hoe gaat dit in zijn werk?

We komen met één klein team naar jullie bruiloft toe en fotograferen en tegelijkertijd nemen we bewegend beeld en geluid op.
Het mooie van dit concept is dat jullie een prachtige registratie krijgen in de hoge kwaliteit, de kleuren en contrast wat jullie reeds hebben gezien van Eppel op deze website. We maken gebruik van de nieuwst technieken in Fotografie en Film maar ook vliegen we wanneer dit mogelijk is met een drone voor meest spectaculaire luchtshots! In onze studio brengen we alles samen tot één geheel! In plaats van alleen maar foto’s in een slideshow ontvangen jullie nu in super hoge kwaliteit een hele gave Still (E)-Motion Video!

Willen jullie een gave trouwclip?

Ook dat kan natuurlijk! We hebben bij Eppel een fantastisch team dat ook jullie trouwfilm kan verzorgen.
Indien gewenst een 20-30 minuten versie en natuurlijk de speeches en/of de complete ceremonie.

Ja! Wij willen een Still (E)-Motion Video!

Neem dan snel contact met ons op! We kunnen maar een beperkt aantal boekingen aannemen per jaar!

Maak snel een afspraak en ontvang onze brochure!

 

Recente berichten

Engagement Shoot in Los Angeles Californie
Trouwen in Roemenie – Grand Hotel Italia Cluj-Napoca | Julia & Sebi
Trouwen in Italie – Relais Villa Giulia Fano | Laura Ponticorvo & Ryan Reiger
Trouwen in Belgie op Domein Wolvenbos Antwerpen | Raph & Ina
Wij willen graag een prachtige en super hippe Trouwfilm!
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!