Trouwfotograaf München Duitsland 

Sarah & Christoff

Ja ik spreek Duits! Hoe komt dat dan hoor ik je denken? Nou gewoon om 50% van mijn roots in Duitsland te vinden zijn. Ik ben in Nederland geboren maar heb altijd een enorme aantrekking gevoeld naar Duitsland. Als Trouwfotograaf zeg je dan ook meteen JA wanneer een prachtig koppel uit München je vraagt om hun “Verlobungsfoto’s” te maken. 

Dit fantastische koppel woont en werkt in München maar gaan trouwen in Salzburg. Het is gewoon een sprookje voor mij als trouwfotograaf. Een tijdje geleden reisde is af naar deze fantastische stad en ik had geen idee hoe mooi dat deze omgeving eigenlijk is. Wat een prachtige gebouwen en wat hadden we heerlijk weer! Natuurlijk zal ik meer foto’s plaatsen wanneer hun huwelijk in Salzburg is geweest maar voor nu even hun mooie verlovingsfoto’s. Enjoy the love!

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!