Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

De zon scheen, de liefde was daar en dit prachtige bruidspaar straalde als nooit tevoren! Wat was dit een heerlijke dag!
Ik begon de dag bij Annemarie waar ze heerlijk relaxt werd opgemaakt en haar haren werden gedaan. Ik mocht deze prachtige bruid in mijn auto meenemen naar Rotterdam waar Thomas op haar wachtte. Met een beetje vertraging door wat file kwamen we aan bij de prachtige tuin van het stadhuis van Rotterdam. Daar had de first look plaats en het was werkelijk schitterend! Dit wil je echt iedere keer meemaken als trouwfotograaf! Wat een eer!

Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

Annemarie & Thomas trouwden op de prachtige locatie Buitenplaats Amerongen, naast Kasteel Amerongen.  En waar kun je beter bruidsfoto’s maken dan op de plek waar je gaat trouwen? Het bruidspaar koos bewust voor mijn unieke kleurrijke stijl van fotografie, en wilde dat ook de fotoshoot lekker relaxt zou zijn. Ik gaf ze de tip om deze te combineren met lekkere lunch tussendoor. Op je trouwdag lunchen met de partner van je leven aan je zij en uitzicht op Buitenplaats Amerongen. Wat wil je nog meer?! Een moment om van te genieten. Wanneer je geniet worden de bruidsfoto’s prachtig.

Ceremonie en Diner Buitenplaats Amerongen

Daarna naar het Hilton in Rotterdam voor een Roof Top shoot!
We moesten nog even oppassen voor de broedende meeuwen die ons nauwlettend in de gaten hielden.
De ceremonie werd gehouden bij Buitenplaats Amerongen met aansluitend een besloten kerkdienst.
Als afsluiter hebben we nog een korte shoot gedaan in de velden rondom het kasteel. Al met al een geslaagde dag met onderstaande foto’s als resultaat!

Trouwlocatie: Buitenplaats Amerongen
Fotoshoot locatie: Hilton Rotterdam
Trouwauto: Louwman Exclusive

Is jullie trouwdatum nog vrij?

 

© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie