Trouwfotograaf Buitenplaats sparrendaal – Gwenny + Robert

Trouwen op Buitenplaats sparrendaal tijdens Corona

Na maandenlang plannen is dan vandaag eindelijk de dag aangebroken dat Gwenny en de liefde van haar leven Robert in het huwelijk treden. Als trouwfotograaf is dit best spannend omdat we al een hele tijd in onzekerheid leven. Het Corona virus waart nog steeds rond en dus is voorzichtigheid geboden, ook voor mij als trouwfotograaf. 

Gelukkig heeft het landgoed alle maatregelen getroffen om veilig te kunnen werken. Ik wil met deze post graag laten zien hoe mooi het kan zijn wanneer je toch kiest voor een romantische en intieme bruiloft. De locaties denken met je mee en het is nog steeds fantastisch om te trouwen. 

Dat je even geen feest mag geven doet er niet toe. Dat kan altijd later nog was de motivatie van dit bruidspaar. Ze wilden gewoon graag hun liefde vieren en zelfs in Corona tijd is dit perfect gelukt! Ik ben ontzettend trots dat ik hun trouwfotograaf mocht zijn!

Leveranciers die meewerkten aan deze corona-proof bruiloft

Willen jullie ook zo’n mooie bruiloft als deze? Neem dan snel contact met ons op!

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!