Terug naar het overzicht

Trouwfotograaf Buitenplaats sparrendaal – Gwenny + Robert

Trouwen op Buitenplaats sparrendaal tijdens Corona

Na maandenlang plannen is dan vandaag eindelijk de dag aangebroken dat Gwenny en de liefde van haar leven Robert in het huwelijk treden. Als trouwfotograaf is dit best spannend omdat we al een hele tijd in onzekerheid leven. Het Corona virus waart nog steeds rond en dus is voorzichtigheid geboden, ook voor mij als trouwfotograaf. 

Gelukkig heeft het landgoed alle maatregelen getroffen om veilig te kunnen werken. Ik wil met deze post graag laten zien hoe mooi het kan zijn wanneer je toch kiest voor een romantische en intieme bruiloft. De locaties denken met je mee en het is nog steeds fantastisch om te trouwen. 

Dat je even geen feest mag geven doet er niet toe. Dat kan altijd later nog was de motivatie van dit bruidspaar. Ze wilden gewoon graag hun liefde vieren en zelfs in Corona tijd is dit perfect gelukt! Ik ben ontzettend trots dat ik hun trouwfotograaf mocht zijn!

Leveranciers die meewerkten aan deze corona-proof bruiloft

Willen jullie ook zo’n mooie bruiloft als deze? Neem dan snel contact met ons op!

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!