"I only drink Champagne on
two occasions, when I am in love
and when I am not."

"Hoe gaat een bruidsfotograaf te werk? Hoe kies je de beste bruidsfotograaf?"

Unieke trouwfoto’s vol met emotie, liefde en kleur!

Dat zijn de foto’s die jullie krijgen wanneer je kiest voor ons. Je wilt toch ook genieten van elk moment op jullie mooiste dag? Daarom kun je met een gerust hart de trouwfoto’s overlaten aan ons. Je weet dan zeker dat ook écht alles professioneel wordt vastgelegd door één van de beste trouwfotografen van Nederland en daarbuiten.

Het mooiste van een professionele trouwreportage is dat je wanneer jullie de foto’s krijgen ook díe momenten terug zien die je zelf niet zo goed hebt meegekregen. Daarom is een professionele trouwfotograaf zo belangrijk!
We zorgen voor de mooiste foto’s die je jaren na jullie trouwdag nog koestert en met een grote smile op jullie gezicht nog bekijkt.

Één of twee fotografen op jullie bruiloft?

Op en trouwdag gebeurt er altijd heel veel. Van het klaarmaken van de bruid tot en met de openingsdans. Vaak is dat net even te veel om door één bruidsfotograaf vast te laten leggen. Inmiddels ben ik als bruidsfotograaf zeer goed getraind en weet ik welke momenten er aan zitten te komen. 

Toch kan het af en toe handig zijn om twee bruidsfotografen op jullie bruiloft te hebben. Bijvoorbeeld wanneer de bruid en bruidegom te ver uit elkaar zijn om alle voorbereidingen vast te leggen, een grotere variatie aan beelden, minder opvallend dan één bruidsfotograaf en ook spontane reacties van jullie gasten komen beter in beeld.

We krijgen altijd heel veel complimenten over onze professionaliteit en onopvallendheid tijdens een bruiloft. We hoeven minder te lopen en we kunnen makkelijker anticiperen. Je bent je minder bewust als gast en als bruidspaar wanneer je meerdere fotografen hebt. Maar zoals gezegd kan ik me ook voorstellen dat jullie gewoon lekker relaxt alles vastgelegd willen hebben en dan kun je zeker ook af met één bruidsfotograaf.

"Binnen 3 weken zijn jullie foto's klaar!"
"Direct Beschikbaar in een prachtige gallery!"

"Geen verrassingen maar prachtige fotografie voor een goede prijs!"

Alle prijzen zijn inclusief!

We houden van transparantie en duidelijkheid. Alle genoemde prijzen op deze website en onze brochure zijn inclusief btw, trouwalbum en nabewerking. Er komt dus helemaal niks extra’s bij zoals reiskosten enz.  Ook zit in elk pakket een extra gesprekje net voor jullie bruiloft. Zo nemen we samen nog even de tijd om de laatste puntjes op de i te zetten. Wel zo fijn!

binnen 3 weken zijn jullie trouwfoto’s klaar!
supersnel genieten dus!

Ja dat klopt! Binnen 3 weken krijgen jullie een prachtige gallery met de hoge resolutie foto’s! De dag na jullie bruiloft ontvangen jullie al een gave preview met een aantal bewerkte foto’s maar jullie hoeven dus helemaal niet lang te wachten op de rest! Vaak al wanneer jullie nog niet terug zijn jullie huwelijksreis. 
De gallery kun je delen met al jullie gasten, foto’s direct downloaden en delen of op social media plaatsen. Het is zelfs mogelijk om meteen foto’s en vergrotingen af te laten drukken door ons. 

Zoals je wellicht weet zit in alle pakketten een prachtig album. Deze albums worden volledig door ons zelf met de hand gemaakt. Het mooiste is dat jullie zelf bepalen welke foto’s erin komen. Het is tenslotte jullie trouwalbum. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn en jullie een mooie omslag en kleur hebben gekozen dan wordt het album in productie genomen.

"Elk detail en elk moment leggen we vast op beeld!
Unieke trouwfotografie door
jullie Trouwfotograaf"

"wist je dat: Meer dan 400 bruidsparen gingen jullie voor"

Meer dan 400 bruidsparen gingen jullie voor!

Er zijn al heel veel bruidsparen geweest die voor Eppel Fotografie gingen als hun bruidsfotograaf. Met een gemiddelde review score van 9,7 en 5 sterren op Google behoren we tot de absolute top van Nederland! Met onze unieke stijl die er voor zorgt dat de foto’s van jullie beeldscherm spatten en de prachtige luxe trouwalbums zoals het hoort bij een professionele bruidsfotograaf. Wanneer jullie echte gave foto’s willen met echte momenten, glamour, en prachtige nabewerkingen en unieke ideeën dan zit je goed bij ons als bruidsfotograaf!

Wat kun je verwachten van de Beste Bruidsfotograaf
van Nederland
 en daarbuiten?

Zodra je jullie bruiloft gaat plannen maak je zorgvuldige keuzes en krijg je ontzettend veel mogelijkheden om jullie dag helemaal perfect te maken. Wanneer deze dag, meestal veel te snel, voorbij is, de taart op, de trouwjurk smerig en je jezelf afvraagt wat er nog is. Nog één ding en dat zijn de foto’s!
Goed beeldmateriaal is zeer kostbaar. De herinneringen worden steeds vager en het punt komt eraan dat je hele stukken mist en zoals ikzelf niet eens meer weet welk menu we hadden op onze trouwdag. Eppel Fotografie zorgt ervoor dat jullie met behulp van onze foto’s en film de herinneringen weer levend worden. Keer op keer kunnen jullie weer genieten van die prachtige beelden van jullie trouwdag. Als bruidsfotograaf zie je de mooiste momenten en vangt deze voor nu en voor later. We hebben met ons team vele prachtige bruiloften mogen fotograferen en daar ook heel veel prachtige awards mee gewonnen.

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Bruidsfotograaf 
“7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!