Trouwfotograaf Blog Berichten

Blog Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Hilton Rotterdam & Buitenplaats Amerongen | Annemarie & Thomas

Trouwfotograaf Hilton Rotterdam & Buitenplaats Amerongen Annemarie & Thomas De zon scheen, de liefde was daar en dit prachtige bruidspaar straalde als nooit tevoren! Wat was dit een heerlijke dag! Ik begon de dag bij Annemarie waar ze heerlijk relaxt werd opgemaakt en haar haren werden gedaan. Ik mocht deze prachtige bruid in mijn auto meenemen naar Rotterdam waar Thomas op haar wachtte. Met een beetje vertraging door wat file kwamen we aan bij de prachtige tuin van het stadhuis van Rotterdam. Daar had de first look plaats en het was werkelijk schitterend! Dit wil je echt iedere keer meemaken als trouwfotograaf! Wat een eer! Daarna naar het Hilton in Rotterdam voor een Roof Top shoot! We moesten nog even oppassen voor de broedende meeuwen die ons nauwlettend in de gaten hielden. De ceremonie werd gehouden bij Buitenplaats Amerongen met aansluitend een besloten kerkdienst. Als afsluiter hebben we nog een

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Loveshoot in Valencia at Palau de les Arts Reina Sofia | Martino & Flo

Loveshoot in Valencia at Palau de les Arts Reina Sofia Martino & Flo Wauw! Wat een indrukwekkende stad is Valencia. Een heerlijke vibe in de straatjes van het oude centrum tot aan het super moderne Palau de les Arts aan de rand van het centrum. Daar ontmoette ik Martino en zijn vrouw Flo die elkaar al ruim 20 jaar kennen. Ze hadden nog nooit een leuke shoot gedaan samen. De liefde spatte er van af! Het was ontzettend gaaf om bij zonsondergang hier te kunnen fotograferen! Bedankt aan Serge die mij heeft geholpen deze beelden te kunnen maken! Hieronder een kleine selectie met mijn favorieten. Enjoy the love!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Amsterdam – Sikh Bruiloft | Seema & Abhi

Trouwfotograaf Amsterdam – Sikh Bruiloft Seema & Abhi Een tijdje geleden mocht dit prachtige stel fotograferen in de mooie stad Praag. Wat een heerlijk stel koppel is dit! Het was echt heerlijk om deze mooie dag mee te mogen maken. De dag begon in een gaaf hotel in het midden van Amsterdam. Het was meteen gezellig met iedereen en alle mensen waren in opperbeste stemming. Dat is zo fijn als trouwfotograaf in Amsterdam! Ik had wel al eerder multiculturele bruiloften gefotografeerd maar een Sikh Wedding nog nooit. Deze tweedaagse bruiloft was echt geweldig om mee te maken en ik moet echt zeggen dat dit naar meer smaakt! Hieronder een kleine selectie van alle mooie foto’s. Enjoy the love!      

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwen in Spanje Trouwfotografie Castell d’Emporda | Jessy & Floris

Trouwen in Spanje – Trouwfotografie Castell d’Emporda Jessy & Floris Castell d’Empordà heeft alles in huis voor de bruiloft van jullie dromen. Niet alleen staat het kasteel in een prachtige omgeving, ook het professionele personeel en de luxe faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het is voor ons altijd een feest om hier te mogen fotograferen! En stel je eens voor dat je dan ook nog de prachtige Jessy en stoere Floris op de gevoelige plaat mag vastleggen. Het was een kleurrijk gezelschap boordevol humor, stijl en natuurlijk klasse! Joyce van NJoyce zorgde ervoor dat alles op zijn plek viel en het bruidspaar een en hun gasten een onbezorgd weekend hadden. Dit is werkelijk heerlijk om hier als trouwfotograaf deel van uit te mogen maken! Hieronder een kleine selectie van deze prachtige bruiloft in Spanje! Enjoy the love!  

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Amsterdam | Justin & Lissa

Trouwfotograaf Amsterdam – Trouwen op de gracht Justin & Lissa Voor het eerst in mijn leven was ik getuige op een huwelijk. Wat het nog leuker maakte was dat ik ook hun fotograaf was. Dit stel uit Texas wilde graag op de grachten trouwen in Amsterdam. Hun complete familie en vrienden waren echter nog in Amerika en en niemand weet nog dat ze zijn getrouwd. We hebben eerst een kleine shoot gedaan alvorens we de boot op gingen om te trouwen. Wat een feest was dit! Nou in ieder geval heb ik een kleine selectie gemaakt! Enjoy the love!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Landgoed Rhederoord | Carola & Mervyn

Trouwfotograaf Landgoed Rhederoord Carola & Mervyn De grootste eer die je kunt krijgen als trouwfotograaf is wanneer een andere trouwfotograaf jou vraagt om haar bruiloft te fotograferen. Carola & Mervyn zijn echt helemaal te gek! Ik heb echt een heerlijke tijd met hen gehad en wat een toplocatie is dit landgoed! Deze dag had alles wat je nodig hebt. Zoveel liefde, plezier en fun hadden we! Super bedankt dat we er bij mochten zijn! Hieronder een kleine impressie van deze mooie dag! Enjoy the love!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Weert | Paterskerk | Stephany & Remco

Trouwfotograaf Weert | Trouwen in de Paterskerk Stephany & Remco Het meeste van mijn leven heb ik in Weert doorgebracht. Ik ben er geboren, opgevoed door mijn lieve ouders maar in mijn carrière als trouwfotograaf heb ik er nog niet eerder een huwelijk mogen fotograferen. Maar nu had ik eindelijk de kans om Stephany & Remco vast te leggen op de gevoelige plaat. Wat was het een fantastische dag! Ik heb werkelijk zo genoten van alle liefde en romantiek, de families en natuurlijk van dit stralende bruidspaar. Nu zou ik in duizend woorden kunnen vertellen hoe de dag is verlopen maar bekijk gewoon hieronder een selectie van de foto’s. Enjoy the love!

Lees verder »

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!