Trouwfotograaf Blog Berichten

Blog Trouwfotograaf

Preview Trouwen Kasteel Kerckebosch | Mathilde & Arnout

Preview Trouwen Kasteel Kerckebosch Mathilde & Arnout Regen, een beetje zonneschijn en het was vooral ook koud. Maar niks hield Mathilde & Arnout tegen om elkaar de liefde te verklaren en het ja-woord uit te spreken. Wij mochten erbij zijn en hieronder zie je alvast een paar foto’s in de preview. Enjoy the love!  

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Nieuw LCD Touch Screen Trouwalbum bij Eppel Fotografie

Nieuw LCD Touch Screen Trouwalbum De mooiste trouwfoto’s in jullie album! Jullie mooiste foto’s van de beste Bruidsfotograaf van Nederland in een prachtig interactief album! Uniek in Nederland is dit nieuwe trouwalbum. Zoals jullie wel weten maakt Eppel Fotografie ook hele gave slideshows en trouwfilms voor jullie. Hoe gaaf is het dan dat jullie die bewegende beelden in jullie trouwalbum kunnen zien? Allereerst maak je een keuze uit de grote selectie foto’s die van ons hebt ontvangen en dan gaan we aan de slag om jullie album te ontwerpen. Het design wordt dan in een mooie layout gegoten en die komt dan uiteindelijk op prachtig mooi professioneel papier in jullie trouwalbum. Maar zodra je het album opent begint jullie slideshow af te spelen en geniet je nog even van jullie mooiste momenten in Still E Motion Film gemonteerd op de muziek. Een enorm voordeel van een professioneel trouwalbum laten maken, is

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Preview Bruidsfotografie Amsterdam College Hotel | Chloe & Chris

Preview Bruidsfotografie Amsterdam College Hotel Chloe & Chris Ik moest er even over nadenken maar heb het toch gedaan. Een bruiloft fotograferen op oudejaarsavond. En wat voor een bruiloft was dit zeg! Als bruidsfotograaf was dit heerlijk spontaan en niks was te gek. Er was geen natuurlijk licht aanwezig die dag dus dan maak je toch zelf licht? Aftellen naar 2019 was echt fantastisch! Hieronder een paar foto’s in de preview! Enjoy the love!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Italie Agriturismo Fattoria Lavacchio Toscane | Yvonne & Frank

Trouwfotograaf Italie Agriturismo Fattoria Lavacchio Toscane Yvonne & Frank Toen ik een hele tijd geleden op Facebook zag dat Yvonne & Frank in het huwelijksbootje zouden gaan stappen dacht ik nog wie dit fantastische stel op de gevoelige plaat vast zou mogen leggen. De telefoon ging en Yvonne vroeg aan mij of ik zin en tijd had om hun bruiloft te fotograferen. Ik was sprakeloos! Yvonne is namelijk zelf bruidsfotograaf en heeft al veel collega’s gezien en gesproken. Wat was dit een verrassing en een hele grote eer! Super bedankt voor jullie vertrouwen in Eppel Fotografie! Trouwen in Toscane! Ze trouwden op een prachtige locatie in de buurt van Florence in de heuvels onder een grote ceder die ook het logo van de wijnmakerij vertegenwoordigd. Wat een gezellige club was dat zeg! Samen met Marion van Otherwize Weddings Weddings en Jacqueline van Ukiyo Films hebben we echt weer een prachtig resultaat

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwen in Frankrijk bij Domaine Rennepont en Champange | Rick & Ismay

Trouwen in Frankrijk bij Domaine Rennepont en Champange Rick & Ismay De laatste Destination Wedding van 2018 was echt een knaller van een bruiloft! Trouwen in Frankrijk dit keer met een bruidspaar waar je niet om heen kan. Spontaan, enthousiast en vooral heel veel liefde voor elkaar! Samen met mijn second shooter Yvonne reden we naar de Champagne streek toe waar we terecht kwamen bij het prachtige Domaine Rennepont en Champagne. Wat een prachtige locatie om de liefde te vieren! We hebben met iedereen een prachtig weekend mogen vieren. Alle ingrediënten voor een droomhuwelijk waren aanwezig. Hieronder een kleine selectie van dit prachtige huwelijk! Enjoy the love!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwen in Toscane After Wedding Shoot | Binh & An

Trouwen in Toscane After Wedding Shoot Binh & An Wanneer je als bruid altijd al de wens hebt gehad om in Toscane een fotoshoot de doen dan is het helemaal gaaf om dit in trouwkleding te doen. Ik had al het voorrecht om de huwelijkdsdag van Binh & An te mogen fotograferen en nu ook hun “elopement” in Toscane. Dit prachtig stukje Italië is zeer fotogeniek en met een locatie zoals de oude Abdij van San Galgano helemaal een feest! We hebben een heerlijke mini-roadtrip gedaan samen en hieronder een kleine selectie van deze ongelofelijke gave after-wedding shoot!  

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Arnhem Groot Warnsborn | Rick & Meghan

Trouwfotograaf Arnhem Groot Warnsborn Rick & Meghan Een jaar of 5 geleden ontmoette ik Meghan op een bruiloft in Marbella. Ze was toen bruidsmeisje en tot vorig jaar hebben we elkaar niet meer gesproken. Ze vertelde me dat ze de ware liefde had gevonden in Rick en dat ze dit jaar wilden gaan trouwen. Wat een leuke verrassing was dit want ze wilden heel graag dat ik hun fotograaf zou worden.We hebben eerst nog een leuke loveshoot gedaan aan de Kralingse Plas. Eindelijk was de dag daar! Samen met mijn 2nd shooter Nelleke begon in aan deze heerlijke bruiloft! Netanya & Lonneke waren al aanwezig, het zonnetje scheen maar vooral was het weer ouderwets gezellig! Wat was het tof! Zoals vaker zeggen foto’s meer dan 1000 woorden en dus vindt je mijn persoonlijke favorieten onder deze tekst. Enjoy the love!  

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwen op Kasteel het Arendsslot in ‘s-Heer Arendskerke | Nadine & Stephan

Trouwen op Kasteel het Arendsslot in ‘s-Heer Arendskerke Nadine & Stephan Dit was weer een een fantastische bruiloft om mee te mogen maken! Samen met één van de leukste 2nd shooters die ik tot nu heb mogen ontmoeten, Serge, hebben we super veel lol gehad! Nadine & Stephan zijn zo heerlijk relaxt en chill! We hebben al een leuke loveshoot in London gedaan vorig jaar en nu eindelijk de grote dag voor dit heerlijk koppel. De grote verrassing voor de bruidegom was de super awesome dans van zijn bruid! Omdat foto’s meer zeggen dan woorden hieronder een kleine selectie uit hun mooiste dag. Enjoy the love! Venue: Arendsslot ‘s-Heer Arendskerke Visagie & Haar: Djamila van Bruid en Beauty Nederland 2nd shooter: Serge Smulders Feestlocatie: Hotel Arion

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Loveshoot in New Orleans USA | Sandra & Aaron

Loveshoot in New Orleans USA Sandra & Aaron Wow! Een aantal maanden geleden kreeg ik een aanvraag van een stel uit New Orleans of ik hun bruiloft in Valencia zou kunnen verzorgen. Sandra heeft namelijk Spaanse roots en ze wilden heel graag in Spanje hun huwelijksfeest vieren. Maar ze vroegen ook of ik zin en tijd had om naar New Orleans te komen voor hun “engagement foto’s”. The Big Easy! Nawlins! Yes here we go! Eerst een tripje naar Houston Texas om Jillian & Aaron te bezoeken en daarna een 5,5 uur road trip naar Louisiana. Wat een sfeertje hang daar in die stad zeg! Anyway die foto’s zijn gelukt en ik heb een fantastische tijd gehad met dit super kickass stell!  

Lees verder »

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!