Trouwfotograaf Blog Berichten

Blog Trouwfotograaf

Preview Trouwen in Italie op Tenuta Santi Giacomo e Filippo | Pascalle & Bas

Preview Trouwen in Italie op Tenuta Santi Giacomo e Filippo Pascalle & Bas Woohoo! Wat een explosief bruidspaar hadden we weer voor de lens! Dit fantastische koppel trouwde in het prachtige Italië en wij mochten er bij zijn. Hieronder een paar foto’s van Pascalle & Bas! Enjoy the love! Weddingplanner: Il Matrimonio Italiano Venue: Tenuta Santi Giacomo e Filippo Dress: Bloomfeld Luxury Bridal Hair & Make-up: Georgina Hoppen

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Loveshoot in Belgie Abbaye de Villers | Jon & Ilse

Loveshoot in Belgie Abbaye de Villers Jon & Ilse Wat een gave locatie was dit weer! Jon & Ilse hebben Nederlandse & Belgische roots en wilden daarom trouwen in België. Maar voor dat er getrouwd werd hadden we de kans om in de prachtige Abdij te fotograferen. Wat een feest! Hieronder een kleine selectie uit de talloze foto’s. Enjoy the love!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Preview Trouwfotografie Groot Warnsborn | An & Binh

Preview Trouwfotografie Groot Warnsborn & The Yard Hotel An & Binh We begonnen in Veghel met lachen, gieren en brullen… In Arnhem gingen we verder en met een grote smile vertrokken we weer. Wat was dit potjandrie lekker gezellig! Hier alvast een kleine preview van deze heerlijke bruiloft! Enjoy the love!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Preview Trouwen in Monopoli Puglia Italie | Fedde & Carolijn

Preview Trouwen in Monopoli Puglia Italie Fedde & Carolijn Trouwen in Italie, intens, warm, mooi, ontspannen, gezellig en levert  wáánzinnig mooie beelden op! Anders dan in de meeste Nederlandse bruiloften bestaat een buitenlandse bruiloft altijd uit meerdere dagen fotografie. Wanneer je gaat trouwen in Italië moet je dingen anders voorbereiden. Doordat je meerdere dagen met de gasten, het bruidspaar en de weddingplanner optrekt ontstaat er een hele mooie band met de mensen. In het begin is iedereen misschien nog wat onwennig als de camera op ze gericht wordt, maar al snel vergeten ze dat je er bent en kun je de mooiste momenten vastleggen. De wekker ging om 3:30 uur, douchen, Servi & Janou ophalen en naar het vliegveld om onze vlucht naar Brindisi te halen. Vandaar naar ons hotel, omkleden en gaan! Dat was het begin van ons avontuur in het zuiden van Italië. Maar vooral het avontuur van

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwen in Spanje bij Paradores Mojacar | Lise & Juan-Francisco

Trouwen in Spanje bij Paradores Mojacar Lise & Juan-Francisco Si! Dat is wat Lise & Juan-Fran tegen elkaar zeiden in de kerk in het geboortestadje van de bruidegom. Ze trouwden in de kerk van het prachtige Mojácar in het zuiden van Spanje. Het was echt een heerlijke ontspannen bruiloft met heel veel internationale gasten die helmaal naar dit paradijs waren afgereisd. Nu hou ik ontzettend van Spanje en het leren van Spaans staat nog steeds op mijn bucket list. Wat een sfeer en gezelligheid was er te vinden bij dit bruidspaar. En ook al heb ik geen enkele molecuul Paella gegeten die drie dagen had ik toch het gevoel van Spanje. Dat fantastische gevoel van passie, liefde en heerlijke Spaanse muziek. Elke week graag! Speciaal voor jullie heb ik een selectie gemaakt uit de hele stapel van foto’s. Enjoy the love!    

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Twee FEARLESS award in deze ronde!

Twee FEARLESS award in deze ronde! Fearless Photographers Dit is zo ontzettend cool! Twee fantastische Fearless Awards in de pocket! Wat ben ik hier trots op. Uit maar liefst 8.224 inzendingen wereldwijd zijn er maar 2,3% bekroond met een Award. Ik wil graag Benito & Bianca en Evie & Thijs bedanken want zonder hen had ik dit niet kunnen waarmaken! Ook mijn 2nd shooters Melissa en Karin hebben me geholpen dit resultaat te bereiken. Totaal hebben we nu 18 Fearless Awards in de pocket! Super trots!

Lees verder »
Blog Trouwfotograaf

Trouwfotografie Belgie Het Fonteinhof Borgloon & Gruitrode | Tom & An

Trouwfotografie Belgie Het Fonteinhof Borgloon & Gruitrode Tom & An Echt al een hele tijd gelden zat dit heerlijke stel bij mij in de studio om kennis te maken. Ik was op slag verliefd op hun verhalen en hun liefde voor elkaar! Al tijden zag ik er naar uit om hun mooiste dag te fotograferen. Ik kan er heel lang over praten maar foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Hieronder een kleine greep uit mijn selectie. Geniet en enjoy the love!  

Lees verder »

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. Voor 2021 zijn we reeds voor 60% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!