What’s in the bag?

De Eppel Fotografie Shot Kit

eppel_fotografie_blog_7806

Deze vraag krijg ik heel veel van allerlei mensen. Van professionele fotografen tot en met de gasten op een bruiloft. Is het dan gegarandeerd dat je net zo vette platen schiet? Nee zeker niet maar het helpt wel. Het is heel fijn om met goede apparatuur te werken en zeker wanneer je ook nog eens bijna alles voor het grijpen hebt. Ik gebruik al jaren Canon producten. Na diverse omzwervingen naar andere merken betreft de objectieven ben ik toch weer met alleen maar Canon gaan schieten. Het is vooral handig omdat ik met alle spullen op één adres terecht kan voor service en onderhoud. Dat is echt heel fijn. Lenzen en camera’s worden afgesteld op elkaar en ik weet zeker dat ze alleen maar de echte onderdelen gebruiken bij reparatie.

Het is ook heel fijn dat ik twee identieke camera’s heb namelijk de 1DX Mark II van Canon. Ik hoef niet veel na te denken of mijn camera het wel aan kan. Nee ik hoef alleen nog maar te denken aan de momenten en kan me volledig concentreren op mijn werk en mijn bruidsparen. Mijn twee bodies zijn bijna standaard voorzien van een 35mm en een 85mm prime objectief. In de “heat of the moment” schiet ik met twee camera’s maar wanneer ik meer tijd heb om mijn schots te creëren werk ik vaak alleen met een 35mm objectief.

Waarom heb ik dan zoveel objectieven? Nou dat is heel simpel. Elk objectief heeft zijn taak tijdens de dag. Zo is bijvoorbeeld de 24mm en de 16-35mm ideaal voor de dansvloer shots en is de 100mm perfect als vervanging voor de 85mm of om macro opnamen te maken van bijvoorbeeld wat details. Tevens is het ook handig wanneer een objectief kapot gaat tijdens de dag. Dan heb ik altijd wel een objectief wat ik kan inzetten als vervanger. Zo grijp ik nooit mis en kan zonder te veel na te moeten denken verder met wat ik op dat moment aan het doen ben.

Ook is het fijn om een vaste leverancier te hebben van je spullen. Zo ben ik helemaal gek van de jongens van Cameratools.nl. Ze zijn professioneel, heel servicegericht en niet te vergeten snappen ze precies wat je nodig hebt. Snelle levering is ook best handig. Ik zal ik de komende tijd wat meer bloggen over de spullen die we zoal gebruiken.

Wat nemen we mee tijdens een bruiloft

 

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!