Trouwfotograaf Dubai bij Rixos The Palm

Zachary & Shadi

Dit was echt super gaaf! Een Iraans/USA koppel dat wilde gaan trouwen in Dubai. Of ik ook nog kon komen was de vraag. Nou natuurlijk daar maak ik tijd voor! Eigenlijk is het heel vreemd wanneer je als trouwfotograaf een aanvraag krijgt van een stel dat in Schotland woont maar afkomstig is uit de USA en Iran. Zou het wel echt zijn? En ja het is gewoon echt! Voor dat we het wisten zaten we in het vliegtuig richting Dubai. We overnachten in een heerlijk hotel in het centrum van Dubai en niks kwam ons te kort.

Dit mooi bruidspaar trouwde op het speciaal aangelegde eiland The Palm bij het Rixos. Wat een gave omgeving moet ik zeggen. Zach in de ene kamer en Shadi in de andere kamer. Het was een georganiseerde chaos en daar houden we van als trouwfotograaf. De ceremonie begon een uur te laat omdat de familie van de bruid spoorloos was maar al met al was het prachtig! Heerlijke muziek, prachtige mensen en natuurlijk ontzettend lekker eten!

Wat een gave wedding was dit. Als Trouwfotograaf is dit gewoon een droom. Een gave bruiloft op het mooie resort Rixos The Palm in Dubai en de dag erna een gave shoot in Dubai stad en de woestijn. Nou genoeg gepraat, het is tijd voor wat foto’s! Enjoy the love!

Fotografie: Ralf Czogallik
Videografie: Love Unique Studios
Venue: Rixos The Palm Dubai

 

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!