Trouwen in Valencia Spanje – Floor & Joris

Wow, wat een avontuur was dit zeg! Ik had de eer om Floor & Joris op hun trouwdag te fotograferen, die plaatsvond in de betoverende omgeving van Valencia. Samen met mijn second shooter, Karin, vlogen we naar Spanje om drie onvergetelijke dagen vast te leggen.

Natuurlijk verliep niet alles vlekkeloos. Tijdens ons verblijf werd onze huurauto weggesleept, wat ons even een adrenalinestoot bezorgde. Gelukkig slaagden we erin om de auto op tijd terug te krijgen en richting de ceremonie te rijden.

Dit kleine grapje kostte me zeker twee jaar van mijn leven, maar het was het allemaal waard. De trouwdag van Floor & Joris was niet zomaar een dag, het was een waar sprookje. De ceremonie vond plaats aan het zwembad, een prachtige setting die de liefde tussen het bruidspaar nog meer liet stralen.

Na de ceremonie namen we de tijd voor een korte fotoshoot, om vervolgens te genieten van de warmte die iedereen uitstraalde naar het pasgetrouwde stel. Het was werkelijk heerlijk.

De dag na het officiële gedeelte van het huwelijk volgde een letterlijk spetterende after-the-wedding poolparty op een privé landgoed in de bergen bij Valencia. Het was een feest vol gezelligheid, en we willen graag deze vreugde met jullie delen. Geniet van de liefde!

Locatie: Jardin D’albarda Spanje

Weddingplanner: Amie Shilan

Bekijk meer mooie foto's!

 

Trouwen in spanje Alle tips & Tricks die je moet weten Trouwen in Spanje - Trouwen in Valencia
© 2024 All Rights Reserved | Eppel Fotografie