#Kickass Workshop Bruidsfotografie op Ibiza

Sant Joan Ibiza Oktober 2016

Holy Guacamoly! Wat was dit een ontzettend gave Workshop Bruidsfotografie! Na Zuid-Frankrijk, Italië en Nederland streken we nu neer op het fantastische eiland Ibiza.
Ik kan dit keer niet genoeg superlatieven vinden om dit te omschrijven. We verbleven in het heerlijk gastvrije Gare Du Nord in Sant Joan Ibiza.

De week ervoor was ik al op dit eiland om alles voor te bereiden met mijn toffe collega Youri die hier al een aantal jaar woont.
We zochten de mooiste plekjes op met nog mooiere zonsondergangen die je kunt voorstellen. Met twee Land Rover Defenders doorkruisten we de vaak steile en rotsachtige weggetjes om ons doel te bereiken namelijk ontzettend gave #kickass foto’s te maken. Het mooie bruidspaar Eefje & Arnout ging mee en deinsten nergens voor terug.
Niks was hen gek genoeg en geen rots te hoog. Wat een avontuur!

Natuurlijk gaan we volgend jaar weer terug! Van 2-6 Oktober zijn we weer op dit fantastische eiland! Meld je aan voor de nieuwsbrief via onze Workshop Website zodat je als eerste weet wanneer de plaatsen beschikbaar komen.

Wat vonden de cursisten van de workshop? Lees het hieronder!

“Mijn ervaring op Ibiza tijdens de workshop met Ralf was onbeschrijfelijk. Dit is mijn 2e buitenlandse workshop die ik volg en gelukkig leer je iedere keer weer iets nieuws en heb je andere doelstellingen. Nu zijn we ook met off-camera aan de slag gegaan, ook super vet om te doen. De setting en de sfeer die je in het buitenland hebt maakt het heel bijzonder, super leerzaam en ons bruidspaar was dan ook geweldig. Ook na de workshop en s’avonds na en tijdens het eten bespreek je veel met medecursisten. Je praat na over de workshop en door de gesprekken die daar weer uit voort komen, krijg je ook weer andere inzichten. We hadden een super leuke groep en hebben vooral veel gelachen. Heel belangrijk!!! Ralf maakt tijd voor je om dingen duidelijk uit te leggen en heeft tot in detail de mooiste plekjes van het eiland voor ons weten te vinden voor de shoots!.”

Barbara Zweers

“Een workshop bij Ralf is alles behalve saai, zijn enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid en passie maken hem een geweldige mentor. Ibiza 2016 rocked! Alles bij elkaar heb ik enorm veel geleerd en met een rugzak vol inspiratie en leermomenten naar huis gegaan. Onwijs bedankt hiervoor!”

Patricia Schouten

Ik heb voor de 3e keer een workshop bij Ralf gevolgd, het was weer super. Niet alleen Ralf die elke keer met de nieuwste technieken en snufjes aan komt,maar ook van de andere fotografen die de workshop volgde
kan je gruwelijk veel van leren, door gezellig met een wijntje s’avonds bij het eten te discussiëren. Ik heb enorm veel weer bijgeleerd, en zou zo weer meegaan. Het kost wat, maar dan heb je ook wat ! Heel erg bedankt Ralf voor alle mooie, leerrijke, en gezellige momenten!

Cinderella van der Wiel

Foto 1-5 credits: Fotostudio Selijn

eppel_fotografie_blog_7421 eppel_fotografie_blog_7422 eppel_fotografie_blog_7423 eppel_fotografie_blog_7424 eppel_fotografie_blog_7425 eppel_fotografie_blog_7426 eppel_fotografie_blog_7427 eppel_fotografie_blog_7428 eppel_fotografie_blog_7429 eppel_fotografie_blog_7430 eppel_fotografie_blog_7431 eppel_fotografie_blog_7432 eppel_fotografie_blog_7433 eppel_fotografie_blog_7434 eppel_fotografie_blog_7435 eppel_fotografie_blog_7436 eppel_fotografie_blog_7437 eppel_fotografie_blog_7438 eppel_fotografie_blog_7439 eppel_fotografie_blog_7440 eppel_fotografie_blog_7441 eppel_fotografie_blog_7442

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!