Terug naar het overzicht

#Kickass Workshop Bruidsfotografie Chateau de Blomac Frankrijk

Languedoc Roussillon

Ik heb eigenlijk geen woorden voor maar ik probeer het toch maar. Het was echt #Kickass!
We vertrokken samen met de meeste cursisten en het bruidspaar vanaf Schiphol met KLM richting Toulouse waar we werden opgehaald om de trip naar het prachtige dorpje Blomac te maken. Het weer was fantastisch, 23 graden en volle zon. Wat kun je nog meer wensen?

Bij aankomst stond Jacqueline ons al op te wachten en werden we verwend met een heerlijke lunch en natuurlijk nodige drankjes. Er was meteen een klik in de groep en iedereen stond te popelen om aan de slag te gaan. De eerste dag is een wen en verwen dag om even te acclimatiseren en de mede cursisten te leren kennen. Enkele liepen al driftig  met hun camera rond en besloten op excursie te gaan in het dorpje en de wijnvelden. Met een fantastisch welkomst diner besloten we de eerste dag.

De volgende twee dagen hebben een fantastische mix gemaakt van rooftop, off camera flash, kansen zien, licht zien, wijn, heerlijk eten, zwemmen, bommetjes maken, lachen en nog meer wijn en heerlijk eten. De groep was echt super en ik heb nog nooit zo gelachen moet ik eerlijk bekennen. Zoveel verschillende karakters met zoveel gelijkenissen. Maar de grootste gemene deler was toch wel de fotografie.

Graag deel ik met jullie deze impressie van deze #Kickass workshop in het mooie Zuid-Frankrijk. De laatste foto is natuurlijk de Class of Blomac 2015. Enjoy!

Eppel_Fotografie_Blog_5519 Eppel_Fotografie_Blog_5520 Eppel_Fotografie_Blog_5521 Eppel_Fotografie_Blog_5522 Eppel_Fotografie_Blog_5523 Eppel_Fotografie_Blog_5524 Eppel_Fotografie_Blog_5525 Eppel_Fotografie_Blog_5526 Eppel_Fotografie_Blog_5527 Eppel_Fotografie_Blog_5528 Eppel_Fotografie_Blog_5529 Eppel_Fotografie_Blog_5530 Eppel_Fotografie_Blog_5531 Eppel_Fotografie_Blog_5532 Eppel_Fotografie_Blog_5533 Eppel_Fotografie_Blog_5534 Eppel_Fotografie_Blog_5535 Eppel_Fotografie_Blog_5536 Eppel_Fotografie_Blog_5537 Eppel_Fotografie_Blog_5538 Eppel_Fotografie_Blog_5539 Eppel_Fotografie_Blog_5540

 

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!