Workshop Bruidsfotografie in Bologna Italië

Eppel Fotografie Kickass Workshops 2015

Wat was het weer een avontuur! Fotograferen in een stad die je niet kent. Waar ik zelfs nog nooit in ben geweest behalve dat ik al heel vaak de luchthaven heb bezocht.
Het is een magische stad Bologna, waar je op elke hoek een prachtige achtergrond ziet voor je foto’s. EEn stad waar je zeker een keer heen moet al is het alleen al voor de rijke historie.

Dit keer was Bologna mijn backdrop samen met tien fantastische persoonlijkheden en een nog mooier bruidspaar. In totaal hebben we vier dagen gebruik mogen maken van de gastvrijheid van het hotel Touring in het hartje van Bologna. Alles werd tot in de puntjes voorbereid door één van de liefste wedding planners die ik ken, Leontine van Il Matrimonio Italiano.

Rond struinen op de Archiginnasio, Piazza Galvani en Via Pescherie en dan niet te vergeten de pelgrimstocht vanaf het prachtige Santuario di Madonna di San Luca.
Ruim 40.000 stappen verder maar het was het absoluut waard.

Ik ben zo ontzettend happy dat ik voor vele mensen een eye-opener kon zijn. Ik wil graag mijn lieve cursisten Melissa, Saskia, Ivar, Liona, Simone, Wendy, Rob, Steven, Tania en het fantastische bruidspaar Nynke & Jonathan bedanken voor hun enthousiasme!

Kijk voor de nieuwe workshops in Zuid Frankrijk en Italië hier: Workshops Frankrijk & Italie

Lees hier een aantal verhalen van de deelnemers:

“Deze workshop is echt een eyeopener voor mij geweest. Anders kijken, wachten en ook durven. Vooral op edit gebied heb ik veel geleerd! Ralf is echt een toffe peer, open en heel eerlijk. Op elke vraag krijg je een antwoord. Een mentor uit duizenden! Ik denk volgend jaar weer en dan Ibiza !”

“Was een waanzinnige workshop waarin ik ontzettend veel geleerd heb. Ralf is een top gozer die je alles kan vertellen over het vak fotografie. Van je camera vasthouden tot het nabewerken, alles komt aan bod wat de workshop zo leerzaam maakt! Daarnaast ook een geweldige tijd gehad in Bologna!”

“Dit was echt letterlijk een kick my ass workshop. Heel inspirerend en laat je creativiteit borrelen. Grensverleggend en een andere manier van kijken en benaderen. Combineer dit met de gastvrijheid van Ralf, die al je vragen eerlijk beantwoordt en niet bang is zijn kennis te delen en dan krijg je de ” total package”.”

“Ik heb genoten! Tijd met collega’s geeft heel veel inzicht, en leren van Ralf “on the job” is inspirerend, ontzettend leerzaam en ook confronterend. Uit mijn comfort zone, anders leren kijken, en vooral ook heel veel lol gehad. Er was tijd voor ontspanning en tijd voor één op één gesprekken over je leerdoelen. Wat ben ik blij dat ik mee ben geweest!”

“Mooi dat je na zo veel jaar als fotograaf nog zo veel kan leren. Van de collega fotografen en van Ralf, want de workshop was echt super vet. Anders kijken, ander perspectief, anders de workflow aanpakken, anders bewerken……alles op z’n kop…maar dit geeft zo veel energie , zo veel inspiratie. Eigenlijk zou elke zich zelf respecterende fotograaf deze workshop moet volgen. Ik ga weer sparen voor de volgende workshop. Ralf bedankt voor het delen van jouw kennis, jouw gastvrijheid en jouw enthousiasme.”

Eppel_Fotografie_Blog_6437 Eppel_Fotografie_Blog_6438 Eppel_Fotografie_Blog_6439 Eppel_Fotografie_Blog_6440 Eppel_Fotografie_Blog_6441 Eppel_Fotografie_Blog_6442 Eppel_Fotografie_Blog_6443 Eppel_Fotografie_Blog_6444 Eppel_Fotografie_Blog_6445 Eppel_Fotografie_Blog_6446 Eppel_Fotografie_Blog_6447 Eppel_Fotografie_Blog_6448

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!

Scroll Up