Terug naar het overzicht

Eppel Fotografie in de Top 10 van de Nederlandse Bruidsfotografie!

Masters of Dutch Wedding Photography

Wat een fantastisch nieuws! Ik ben na vier rondes in deze nieuwe maar voor mij de beste Nederlandse Award serie op een fantastische 5de plek terecht gekomen. Met maar liefst 6 Awards en 20 Eervolle vermeldingen! Ik ben toch vrij nuchter maar dit gaat zelfs mij boven mijn pet. Er zijn veel goede fotografen in Nederland en dan mag je als gewone jongen mee doen met de top.
Het is een fantastische award omdat je foto’s echt door hele goede juryleden die zelf in het vak zitten worden beoordeeld. Internationale vakfotografen die weten waar ze het over hebben. Dat maakt deze Award zo echt.

Ook al lijkt het vaak niet zo maar als bruidsfotograaf is het enorm hard werken. Lange dagen en dan natuurlijk ook nog de nabewerkingen, klantencontact etc.
Vaak schiet het er bij mij in om in te sturen omdat ik af en toe gewoon niet weet wat in te sturen. Wat is zeer bijzonder vind is dat alle foto’s op één na echt momenten zijn.
Niks ingestudeerd, geposeerd of in scène gezet. Het is compositie bepalen, wachten… nog meer wachten en dan afdrukken.

Het zijn voor mij meer dan award foto’s. Het zijn beelden die terwijl ik ze maakte al de adrenaline deed rondpompen omdat ik wist dat ik hét moment te pakken had.
Ik zou niks zijn zonder mijn supercalifragilisticexpialidocious bruidsparen die elke keer weer zo gek zijn om mij in te huren.

Ik ben ooit begonnen met twee simpele camera’s met gehuurde lenzen. Kijk eens hoe ver je kunt komen met doorzettingsvermogen, passie en in je zelf investeren.
Maar zonder mijn lieve vrouw Ilona zou ik nooit zo kunnen groeien. Ook al raakt ze geen camera aan, ze is mijn ruggegraat, mijn ontspanknop kun je het ook noemen.

Al met al ben ik ontzettend trots op deze 5de plek en ik hoop nog veel meer prachtige bruidsparen te mogen begroeten de komende jaren! #zotrots

Eppel Fotografie in de Top 10 van de Nederlandse Bruidsfotografie!

Terug naar boven!

Recenteberichten

Trouwfotograaf Maastricht Cellebroederskapel – Preview Bregje & Peter
Trouwfotograaf Zuid-frankrijk – Rogier & Jose
Trouwfotograaf Soest Kasteel Groeneveld – Jeanine & David
Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal – Gwenny & Robert
Sta jij straks ook op deze blog? Ja! Klik.
Check nu mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak en ontvang onze Brochure!