Trouwfotograaf in Maastricht
de Cellebroederskapel
Peter & Bregje

Het was ontzettend spannend moet ik zeggen! Door een nieuwe uitbraak van Corona werd er op maandag een persconferentie gehouden en het aantal gasten dat bij een bruiloft aanwezig mocht drastisch teruggebracht. Maar ik moet zeggen dat dit bruidspaar zich volledig heeft gefocust op de liefde en wat allemaal wél nog kon! Het was natuurlijk precies zoals een echte volledige bruiloft met zenuwen, een first look, mooie trouwauto, de kids in toffe kleding en alles wat je verder als trouwfotograaf maar kon wensen. Geheel in de lijn der verwachting begon het ook nog eens met regenen en het kwam met bakken uit de lucht vallen. Maar dan ken je deze trouwfotograaf nog niet! Desondanks is het gelukt om buiten foto’s te maken op bijna alle favoriete plekken. 

De ceremonie was echt heel persoonlijk en super lief door alle sprekers en natuurlijk gebeurde er ook een kerkelijke inzegening en het proostmoment met heerlijke prosecco werd ook niet vergeten. Dat is pas tussen de regels doorlezen zou ik zeggen. Chapeau!

Natuurlijk was de dag korter maar ook dit bruidspaar koos voor een deel twee feest wanneer de Corona storm is gaan liggen. Een perfect idee zou ik zeggen! Ik heb alvast een kleine trouwfotografie preview gemaakt voor jullie! Enjoy the love!

Wil je mij ook als trouwfotograaf op jullie bruiloft in de Cellebroederskapel in Maastricht? Neem dan gerust contact met mij op!

Wil jij ook de mooiste foto’s van jullie trouwdag?

Wanneer je je op je gemak voelt dan zie je dat meteen op de foto’s terug. Ik vind het zelf ook heel belangrijk dat we een goede connectie hebben. Die “klik” zeg maar is ontzettend belangrijk voor mij als trouwfotograaf. 
Jullie krijgen daardoor de mooiste en meest spontane foto’s waarin je je zelf helemaal herkent. 
Zonder poespas en volledig hoe jullie zelf zijn! Dat is wat een goede Trouwfotograaf doet voor jullie!

"Kies voor dé beste trouwfotograaf van nederland"

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen die jullie mogen verwachten van een professionele trouwfotograaf. 

Voor 2021 zijn we reeds voor 80% geboekt. In verband met Corona hebben veel bruidsparen besloten om in 2021 of 2022 te gaan trouwen. Wacht dus niet te lang!

De Bruidsfotograaf Eppel “7 zekerheden”

– Één of Twee professionele bruidsfotografen op jullie bruiloft!
– Binnen 3 weken ontvangen jullie alle bewerkte foto’s!
– All Inclusive prijzen!
– Unieke service en trouwalbums!
– Meer dan 400 bruidsparen gefotografeerd!
– De beste reviews van bruidsparen!
– 100% garantie op jullie Trouwreportage en Trouwalbum!